Novo pojačanje Budućnosti jedva čeka da ''oseti atmosferu u sali punoj navijača'', debituje pred - ''Grobarima''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.02.2020.
14:10
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Naravno, mislio je na navijače Budućnosti, ali i pristalice Partizana će pokušati da mu na svoj način ''ispune želju'', kada je atmosfera u pitanju.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Košarkaški transfer dana u ABA ligi je dolazak Kima Tilija u podgoričku Budućnost, o čemu smo već izvestili ranije danas.

Francuz je posle potpisivanja ugovora već dao i prvu izjavu za klupski sajt, gde je poručio da jedva čeka da istrči na teren i oseti atmosferu u sali punoj navijača.

Očekuje se da će debitovati već za vikend protiv Partizana u beogradskoj ''Štark Areni'', pa ako ''Grobari'' ispune tribine naše najveće dvorane, Tili će već na debiju osetiti takvu atmosferu. Problem je samo što će biti na suprotnoj strani...

''Upravo sam stigao u Podgoricu i veoma sam uzbuđen što sam došao u klub. Ovo je klub sa velikom istorijom, odličnim navijačima i sa veoma jakim timom koji igra dobro ove sezone.

Nastojaću da pomognem ekipi kako ja to najbolje mogu, da donesem energiju, skokove, mogu igrati i u reketu i spolja.

Uzbuđen sam što sam došao, jedva čekam da počnem da igram utakmice, da osetim atmosferu u sali punoj navijača'', izjavio je Tili, a prenosi klupski sajt Budućnosti.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke