Novo Partizanovo pojačanje već oduševljava ''Grobare''! Za početak, izjavama...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.02.2020.
16:25
Izvor: Sportske.net, BCPartizan TV

Svi jedva čekaju njegov debi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle reprezentativne pauze, Partizan će u finiš sezone u ABA ligi ući pojačan Brajanom Angolom, bivšim igračem Ostendea.

Aktuelna pauza dobro je došla crno-belima da na najbolji način uklope u ekipu novog člana, koji bi mogao da debituje već protiv Krke u sledećem kolu.

Kakvi su njegovi prvi utisci i zašto je došao u Partizan otkrio je u razgovoru za BC Partizan TV.

''Bila je dobra godina za mene, ali želeo sam da pređen na viši nivo. Neću moći da igram u Evrokupu, ali meni to nije problem. Partizan ima dobar tim, dobru hemiju u ekipi, došao sam da igram što bolje mogu. Da probam da im pomognem.

Uvek sam gledao Partizan, još dok sam bio na koledžu. Dva moja saigrača sa koledža su igrali ovde, Najdžel Vilijams Gos i Entoni Braun''
, istakao je Angola.

Dodatni razlog za njegovo zadovoljstvo je i to što do sada Partizan nije imao nijednog igrača iz Kolumbije.

''Odličan je osećaj biti prvi Kolumbijac u istoriji Partizana. U tako velikom timu, sa tako velikom istorijom. Neverovatno je.

Voleo bih da mladi i deca iz Kolumbije, kada vide mene, da znaju da mogu da postignu isto. Da sanjaju veliko. Mogu da kažem da je igrati za Partizan kao san za mene.

Kada znaš kakvu istoriju Partizan ima, zaista je neverovatno biti ovde.

Neverovatne su i mnoge stvari koje sam čuo o navijačima. Nekako je ludo da odem u šoping mol, a da me ljudi već prepoznaju. Možete osetiti njihovu ljubav prema Partizanu'',
poručuje Angola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke