Novicki: ''Spremni čekamo Srbe!''

Autor: Beta Beta
subota 05.09.2015.
18:37
Izvor: Beta

Nemci osokoljeni današnjom pobedom nad Islanđanima na premijeri Evrobasketa dočekuju sutrašnji ,eč sa Srbijom.

Beta/HINA/DanielKasap/Ds
Beta/HINA/DanielKasap/Ds

Povezane vesti

Najveća zvezda košarkaške reprezentacije Nemačke, Dirk Novicki rekao je danas posle pobede nad Islandom da će njegova ekipa biti spremna za sutrašnji meč sa Srbijom na Evropskom prvenstvu.

"Dobra stvar je što danas igraju sa Španijom, pa će biti malo umorniji od nas, ali su odličan tim. Imali smo danas malo problem sa 'pik en' rol' igrom, a znamo da je (Miloš) Teodosić jedan od najboljih 'pik en' rol' igrača u Evropi.

Imaćemo mnogo da radimo, ali srećni smo što smo pobedili i nastavljamo dalje. Bićemo spremni za Srbiju",
rekao je Novicki novinarima u Berlinu.

Selektor Kris Fleming bio je relativno zadovoljan današnjom pobedom.

"Najviše koncetracije na takmičenju zahtevaju prva i poslednja utakmica. Odigrali smo dobru odbranu protiv Islanda u prvom poluvremenu...Imaju oni kvaliteta, na kraju su pogodili nekoliko šuteva, ali smo na kraju pobedili i to je najbitnije. Imamo mnogo mladih igrača koji nemaju puno iskustva, ali smo se borili uprkos lošim minutia. Naravno sutra nas očekuje još teži posao", rekao je Fleming.

On je ocenio da je Srbija sutra favorit.

"Na osnovu njihovog rezultata od prošlog leta, oni su ne samo favoriti protiv nas, nego su i jedni od pretendenata za medalju na kompletnom prvenstvu. Imaju odličan tima sa nekoliko izuzetnih pojedinaca", kazao je selektor Nemačke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke