Novica otkio šta je Trinkijeri promenio u Partizanu, a zašto kapiten ne igra?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.11.2018.
15:28
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kapiten Partizana optimistički gleda na naredni period, a posle tri uzastopne pobede od dolaska novog trenera.

aba-liga.com/Partizan NIS/David Damnjanović
aba-liga.com/Partizan NIS/David Damnjanović

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri je preuzeo ekipu Partizana posle šest vezanih poraza, a njegov dolazak uspeo je odmah da trgne ekipu koja je potom upisala tri pobede zaredom, protiv Mega Bemaksa, Trenta i Cibone.

Ali, ono što je privuklo pažnju u poslednje tri utakmice, jeste i podatak da crno-beli od dolaska novog trenera igraju bez kapitena Novice Veličkovića.

Na tu temu je posle meča sa Cibonom govorio i sam Trinikijeri, a njegove reči je Veličković praktično potvrdio u izjavi za ''Informer''.

''Nemam nikakav problem s tim. Nas dvojica smo napravili dogovor. Potrebno je da se vratim u formu kako bih mogao maksimalno da doprinosim u timu, kao što sam to uvek i radio. To je sasvim korektno s njegove strane'', izjavio je Veličković.

On ne krije da se odmah osetila promena u ekipi zahvaljujući Trinkijeriju i veruje da će rezultati to nastaviti da potvrđuju, iako crno-bele u narednim mečevima očekuju veoma teški zadaci, protiv Zenita, Budućnosti, Valensije, Zvezde...

''Sa dolaskom novog trenera stigla je i nova energija u klub, što je normalno u tim situacijama. Trinkijeri je kvalitetan stručnjak, o tome nema šta posebno da se govori.

Više puta je dokazao svoje sposobnosti i znanje. On ima plan kako da dodatno poboljša situaciju i verujem da će uspeti u tome. Očekujem još bolju igru Partizana u nastavku sezone'', naglasio je Veličković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
16:34

A ja ocekujem da sutne barem jednog od ona tri stranca i, isto tako, dovede barem jednog.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 12.11.2018
16:47

Sto jednog, moze i dva, pare izgleda nisu problem...

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 13.11.2018
00:26

Si cuo ovu potresnu pricu,oni smanjuju dug pazi,kako, to nije bitno,I svi njihovi stranci su nepoznati I jeftini vazda bili,a nasi samo skupi,kakav poremecaj,ozbiljna lobotomija!

avatar
svojnasvome
Monday, 12.11.2018
17:12

Partizan smanjuje svoj dug a vi ga uvecavate....a vec su vam oprostili i uneli preko 40 miliona.....partizanovih stranci smesno kostaju u odnosu na Vase koji imaju i godine i iskustvo i ime....a to puno kosta, i tako je godinama kod vas. Ili mislis da partizan, kao klub koji ima ubedljivo najveći rejting, ime i sve ostalo, ne treba da ima nikakvih ulaganja? Vi to nista niste a imate puno vise......znas i grobari imaju neko glasacko telo tako da kako je kod vas sto ne bi i kod nas bio motiv za neku kintu

avatar
Апис
Monday, 12.11.2018
17:12

Шта ти је? Па Транкијери ради за ,,бус-плус", ,,аисекову" картицу за мензу и минималац од 24.822 динара!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
17:03

I napisao sam barem jednog, ali, pre toga i da otpustimo barem najmanje jednog.