Novica jednim potezom rešio problem - Teo otkrio kako se pomirio sa kumom Krletom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.05.2018.
15:47
Izvor: Sportske.net

Ko zna da li bi došlo do kumstva i da li bi Miloš Teodosić i Nenad Krstić i danas razgovarali da se pre osam godina Novica Veličković nije oglasio sa sjajnom idejom.

Epa/Michael Reynolds
Epa/Michael Reynolds

Povezane vesti

Gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" srpski košarkaš Miloš Teodosić otkrio je mnoge zanimljive detalje iz svoje karijere koje deo javnosti sigurno nije znao.

Priča o svađi sa Nenadom Krstićem tokom priprema za Evropsko prvenstvo u Poljskoj ostala je pod "velom tajne" ali je Teo konačno otkrio kako je došlo do toga da prestane da razgovara sa Krletom.

"Proveli smo dve nedelje na pripremama na planini, već smo bili ljuti i nervozni. Na jednom od treninga smo se Krle i ja 'zakačili' i od tada smo prestali da pričamo. U pitanju je bila sitnica koja se dogodila na treningu", otkrio je Teodosić.

Srbija je pod vođstvom Dušana Ivkovića osvojila srebrnu medalju na EuroBasketu u Poljskoj, a zanimljivo je da su Teo i Krle činili fantastičan tandem iako nisu razgovarali.

"Nismo pričali celo to prvenstvo gde smo igrali najbolje. Imali smo sjajnu saradnju, mislim da nikad bolje nismo igrali kao tandem", objasnio je kapiten "Orlova".

Narednog leta na redu je bio Mundobasket u Turskoj. Pomirenje je palo zahvaljujući odluci Dušana Ivkovića ali i predlogu Novice Veličkovića da se krene u grad.

"Sledeće godine u Istanbulu, ja verujem da je Duda Ivković već znao da ne pričamo i zbog toga nas stavio u sobu. Prvih pet minuta sedimo na krevetu, a trebalo je da provedemo još jedno tri nedelje zajedno. Ja posle pet minuta otvaram mini bar i pitam 'Hoćeš vodu?', kaže 'Neću'. Posle toga nas je Novica (Veličković) pozvao da idemo u grad. Ja se okrenem ka njemu i pitam ga 'Hoćeš u grad?', on kaže 'Da'. Tada smo se pomirili, posle smo postali kumovi...", rekao je Teodosić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke