Novica: "Ako posle ovakih utakmica ne naučiš, imaš problem u glavi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.10.2017.
20:03
Izvor: Sportske.net

Kapiten KK Partizan NIS Novica Veličković rekao je da se iz utakmica kakva je bila u Baru uči ali je u isto vreme imao važnu poruku za svoje mlađe saigrače.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan je izgubio obe utakmice na startu regionalnog šampionata, a da je pristup igrača bio nešto bolji u duelima sa MZT-om i Mornarom možda je moglo da se govori i o dva trijumfa.

Večeras su crno-beli primili koš u poslednjoj sekundi ali je kapiten Novica Veličković istakao da su neke druge stvari presudile po pitanju pobednika u duelu sa Mornarom.

"Ovakvi šutevi ulaze kada se 35 minuta ne igra sa žarom sa kojim se igra poslednjih pet, takvu utakmicu ne možeš da dobiješ. Zaslužena pobeda Mornara", kazao je Veličković.

Partizan posle dva kola ima skor 0-2 i zbog toga će predstojeći duel sa FMP Železnikom imati ogroman značaj za izabranike Miroslava Nikolića.

"Sledeću utakmicu igramo protiv FMP Železnika kod kuće i tu utakmicu moramo da dobijemo po svaku cenu jer smo već upisali dva poraza. Uvek sam govorio da se iz ovakvih utakmica uči, a ako ne možeš da naučiš onda imaš neki problem u glavi. Moramo da smognemo snage i da dobijemo sledeći meč", dodao je Veličković.

Utakmica trećeg kola ABA lige između Partizana i FMP Železnika igra se u subotu od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke