Novi šok! NBA otvara istragu zbog Bogdana, ko je sve u nevolji? Stigla nova ponuda?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.11.2020.
08:57
Izvor: Sportske.net

Prava sapunica oko Srbina, sada su Kingsi stupili u akciju.

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

I dalje traje prava misterija oko Bogdana Bogdanovića i njegovog prelaska iz Sakramenta u Milvoki. Igrač se nije složio sa poslom, a sada američki mediji tvrde da će biti otvorena istraga.

Milvoki je navodno u nevolji jer je izgleda pregovarao sa Srbinom pre nego što je to dozvoljeno (prelazni rok počinje danas). Bogdanović je ograničeno slobodni agent, trebalo je da ode zajedno sa Džastinom Džejmsom u Milvoki, u Kaliforniju bi krenuli DiVinćenco, Iljasova i Di-Džej Vilson.

Ovaj trejd je dogovoren nakon što su Baksi menjali Bledsoa i Džordža Hila, za Džej-Ru Holideja, plus pikove iz prve runde drafta.

Bogdanović je logičan potez, mogao bi kao sjajan šuter da profitira od činjenice da rivali moraju da zatvaraju Adetokumba. Milvoki čini sve da stvori šampionsku ekipu kako bi Grk ostao u Viskonsinu.

Šta znači istraga?

Baksi će biti kažnjeni ako se ispostavi da su pregovarali sa Bogdanovićem pre početka zvaničnog roka, ali čini se da sem novčane kazne nema nekih drugih posledica.

Osim što su verovatno upropastili šanse da dovedu Srbina.

baner

On želi da čuje i druge ponude, priča se da je nezadovoljan ponuđenim ugovorom, partijama u Sakramentu. Poslednje vesti govore da su Kingsi pojačali ponudu za Bogdanovića, žele da ostane, a da će tim zadržati i Nemanju Bjelicu.

Šta će od svega biti videćemo, da li će se Bogdanović predomisliti, ima li nekih drugih ponuda tek sve se zakomplikovalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke