Novi šok, Klipersi rekli: "Ne još"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.04.2019.
08:45
Izvor: Sportske.net

Hjuston će imati neplanirane dane odmora, posle neočekivanog ishoda u "Orakl Areni".

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Novi šok u "Oraklu", Klipersi su vratili ponovo brejk, tim iz Los Anđelesa se ne da u ovoj seriji. Iako otpisani nakon dva poraza u "Stejpls centru", ponovo su slavili na severu Kalifornije, pa se serija vraća u Los Anđeles.

Lu Vilijams je ubacio 33 poena, imao 10 asistencija, Danilo Galinari je dodao 26 koševa. Netipično za njih, Voriorsi su slabije igrali u nastavku, nisu pomogla ni 45 poena, plej of rekord Kevina Duranta.

Patrik Beverli je isključii Kleja Tomnpsona, meč završio sa 17 poena i 14 skokova, po rečima Stiva Kera upravo bek Klipsa je bio prevaga.

Serija se vraća u Los Anđeles, teško je verovati da Klipersi mogu da eliminišu šampiona, ali su odložili viđeno polufinale.

Hjuston će imati neki dan odmora više, ko zna, možda to bude ključ, ako se sudare sa Voriorsima što svi očekuju. Roketsi su završili posao protiv Jute, Harden je ubacio 26 poena, nije bilo lako, ali odbrana je odigrala ulogu, 12 ukradenih lopti i 12 blokada tima. Ako je za neko sujeverje, poslednji put kada su Roketsi napravili tako nešto osvojili su 1994. svoju prvu titulu.

U finišu je Juta imala šansu, ali Donovan Miček je učinio ono što i cele večeri, promašio, pa je Kris Pol na kraju sa linije penala stavio tačku na utakmicu.

Golden Stejt - LA Klipers 121:129 (3:2)
Hjuston - Juta 100:93 (4:1)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke