Novi problemi za Lejkerse

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.09.2019.
16:31
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje je otpisano za čitavu sezonu, ali to nije sve.

AP Photo/Elise Amendol
AP Photo/Elise Amendol

Povezane vesti

DeMarkus Kazins je letos stigao u LA Lejkerse sa namerom da karijeru vrati na pravi put, nakon velikih problema sa povredama u prethodne dve sezone.

Popularni "Bugi" ipak nije imao sreće, doživeo je još jednu tešku povredu i najverovatnije neće kročiti na parket ove sezone.

Kao njegova zamena doveden je Dvajt Hauard, koji već par sezona luta, nadaju se u El Eju da bi mogao da podseti na stare dane i bude dostojna zamena za Kazinsa.

Jasno, "Jezeraši" najveće nade polažu u LeBron Džejmsa i Entonija Dejvisa, dok je kao treća napadačka opcija bio viđen Kajl Kuzma.

Odlični krilni je bio jedan od najboljih igrača Lejkersa u prethodne dve sezone, trebalo je da igra i na Mundobasketu u Kini za reprezentaciju SAD, ali je doživeo povredu levog stopala.

Upravo zbog te povrede, Kuzma će definitivno propustiti početak sezone u NBA ligi (22. oktobar), još uvek se ne zna kada će biti spreman da se vrati na parket.

Neće učestvovati u utakmicama ekipe u predsezona, a kako javljaju iz kluba, biće podvrgnut detaljnijim analizama kada se Lejkersi vrate sa turneje po Kini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke