Novi Dončić je rođen u Beogradu, potpisao za Real!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.07.2018.
16:49
Izvor: Sportske.net

Prezime je poznato, oca se sećate, sin je neverovatan talenat...

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Dušan Vukčević je u prvoj polovini devedesetih stigao u Beograd iz rodnog Sarajeva, igrao za Zvezdu, Olimpijakos, Real, osvajao titulu sa Sijenom u Italiji, a sećate se verovatno da je Švedskoj na EP 2003. branio boje SCG, nismo slavno prošli na tom šampionatu.

Karijeru je završio početkom decenije, posle toga radio kao komentator na grčkoj televiziji, a ima dvojno državljanstvo, Srbije i Grčke.

Ima i sina, Tristana koji je danas prešao iz Olimpijakosa u Real Madrid. Radi se verovatno o najtalentovanijem igraču Evrope, Real je platio i obeštećenje, momak ima 15 godina, visok je 207 centimetara, ima odličnu ruku, a Serđo Skariolo je tvitovao da Vukčević i Luka Tarlać (sin Dragana Tarlaća) izrastaju u velike igrače i da neće dugo biti sinovi slavnih očeva.

Luka igra već za kadetsku reprezentaciju Srbije, a videćemo hoće li Tristan odabrati Grčku ili Srbiju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 30.07.2018
22:26

Тристан. На којим је овај био дрогама кад му је дао такво име. Или је можда велики фан моћног Дијега Тристана.

avatar
Algebrons
Monday, 30.07.2018
17:18

Kakvo je ovo pitanje za koju reprezentaciju će igrati Tristan (ukoliko se pravilno razvije)? On do sada nije mogao da igra za našu mladu reprezentaciju, jer grški košarkaški sistem to ne dozvoljama (za mlade timove mogu da igraju samo domaći igrači i momci koji nisu igrali ni za jednu drugu državu). Ovaj grčki pasoš je samo formalnost, radi jednostavnije papirologije tokom juniorskih dana. On čak nije ni rođen u Grčkoj, pa da se na osnovu toga postavlja pitanje za koga će igrati. Ista je situacija i sa malim Nakićem za koga 80% srba misli da je čisti hrvat i da će igrati za njih, a ne znaju da je on momak kome je majka srpkinja (bivša žena Bobe Živojinovića), rođen je i u Beogradu je živeo 14 godina...