''Novi Čović'' spas za Partizan?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.02.2018.
12:01
Izvor: Sportske.net, RTS

Da li je to jedino rešenje, ili će aktuelna uprava pokazati da se i na neki drugi način može izaći iz dugogodišnje finansijske krize.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nekadašnji trener Crvene zvezde, sa kojom je devedesetih osvajao titule prvaka države, ali i Partizana, Vladislav Lale Lučić, govorio je za najnovije izdanje magazina ''Produžetak'' o aktuelnom stanju u našim klubovima, uz podsećanje i na neka prošla vremena, u vreme dok je bio aktivan trener.

Naravno, pitanje finansija je neizbežno, Zvezda je sa tim godinama kuburila, a sada je Partizan u teškoj situaciji. Lučiću se dopada način na koji su crveno-beli pod vođstvom Nebojše Čovića izašli iz velike krize i milionskih dugova, pa su sada stabilan evroligaš.

''On je uspeo od one Zvezde i 14,5 miliona duga da reši problem, i da je Zvezda danas respektabilan tim u Evropi, respektabilan na svim ovim prostorima, tri puta zaredom su bili prvaci. A da li Partizan ima takvog čoveka, sa takvim idejama? Jer taj čovek ipak treba da reši taj problem'', istakao je Lučić.

On se potom nadovazao na ove svoje reči, pa je uputio i konkretan predlog crno-belima.

''Partizan mora da nađe drugog Nebojšu Čovića! Da nađe jednog čoveka koji će sve to osmisliti. Verujem da su ovi ljudi oko Nebojše jako dobri izvršioci, ali njegovih ideja", primetio je Lučić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak