Nove informacije o Kaliniću, ovo je Saletov plan?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.07.2019.
18:34
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Iako na spisku nema, na primer, ni Dobrića, ni Davidovca, košarkaškoj javnosti u Srbiji ovih dana najviše ''bode oči'' precrtavanje Kalinićevog imena sa najnovijeg spiska.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Preneli smo jutros, selektor Saša Đorđević se oglasio prvim komentarom svoje najnovije odluke, ali nije želeo da otkriva ključni razlog zbog kog ne računa na košarkaša Fenerbahčea na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

I dok mnogi pretpstavljaju da su u pitanju pojedini politički stavovi koje je Kalinić iznosio u javnosti ili skandal na društvenim mrežama, ''Telegraf'' ovog popodneva prenosi svoja najnovija saznanja šta se zapravo dogodilo. Naravno, nezvanična...

Prema njihovim navodima, Đorđevićev plan je da na Svetskom prvenstvu njegovo maksimalno poverenje na poziciji krila dobije Vladimir Lučić, da on bude taj koji će na pomenutoj poziciji imati najveću minutažu, a da nekih desetak minuta po utakmici popunjavaju ili Marko Simonović, ili Marko Gudurić, a možda i neko od krilnih centara, poput Bjelice.

Očigledno, Kalinića nije video kao nekog ko treba da u reprezentaciji dobija šansu ''na kašičicu'', pa se odlučio na radikalan potez još pre okupljanja reprezentativaca.

Kada se ''Orlovi'' okupe, novinari će imati još prilika da Đorđeviću postave pitanja na ovu temu, ali možda ta tema tada više i ne bude aktuelna, jer selektor obično želi da govori o igračima koje ima na raspolaganju, a ne o onima koji nisu na spisku.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djan_franko
Thursday, 04.07.2019
17:57

Pa ja sam malo kasno pogledao na youtube emisiju sa Kalinicem u susret svetskom prvenstvu. On uporno potencira ,,Vojvodinu", na pola pitanja koluta ocima... bas sam bio negativno iznenadjen, i na youtube sam to prokomentarisao. I danas se pojavi na tviteru...
Mislim da on uz Lucica i jeste jedino upotrebljivo krilo, i da nije sporna njegova forma vec njegov jezik...
Iskreno se nadam da nije zavrsio sa reprezentacijom, da ce se ohladiti malo.

avatar
biTan
Thursday, 04.07.2019
01:26

Kalinića nije video kao nekog ko treba da u reprezentaciji dobija šansu ''na kašičicu" pa se odlucio na radikalan potez ?! Nema sta bas mu je racunica,kao kad bih ja video da mi je mnogo 10 000e plata mesecno,pa se odlucim a radikalan potez i odem u firmu gde je plata 500e... oj Srbijo medj' sljivama..

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 03.07.2019
22:39

Kakva je ovo glupost!!!

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 03.07.2019
19:58

Realno, i te izjave su razlog.

avatar
Le Tissier
Wednesday, 03.07.2019
19:47

Isto kao i Krstajic za Stojkovica, previse dobri da bi sedeli na klupi.. Haha koje pice

avatar
Algebrons
Wednesday, 03.07.2019
19:44

I onda je mrmot zamotao čokoladu u foliju. Naravno da je razlog nepozivanja to što je baljezgao o Kosovu, to što je prozivao Partizan i Grobare tokom polufinalne serije ABA lige, to što je imao skandal pre par meseci... Kalina se muški kompromitovao poslednjih 6 meseci.

avatar
M_85
Wednesday, 03.07.2019
19:35

Ovo nema veze s' vezom.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 03.07.2019
18:44

Zato što je na SP četvorokorak izgubljena lopta.

avatar
Čerek B.
Saturday, 06.07.2019
04:30

A to ima vezr sa Kalinom, koji je na poster stavljao sve francuze, Burusisa i svaku reprezentativnu akciju iznio jako jako dobro. Ako su politički stavovi problem, onda se igrač i ne poziva, i završena priča.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 03.07.2019
18:39