Nova sezona na pragu, predsednik Partizana ima poruku za Čovića

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.08.2018.
12:12
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Da li će ovom izjavom biti otvoreno novo poglavlje verbalnih prepirki na relaciji čelnika dva kluba.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Svojevremeno su za prepucavanja na relaciji Partizan - Crvena zvezda bili zaduženi Duško Vujošević i Nebojša Čović, ali se situacija donekle popravila kada je trofejni stručnjak napustio crno-bele.

Od strane prvog čoveka KK Partizan NIS Ostoje Mijailovića do sada nismo mogli da čujemo zapaljive izjave kojima bi bila isprovocirana druga strana, ali je u intervjuu "Blicu" potkačio Čovića.

"Poštujem Zvezdu i njene igrače kao naše najveće rivale, ali nemamo nikakvu komunikaciju. Od nas imaju sportsko poštovanje, a što se tiče njihovog predsednika nemamo nikakvu saradnju", kazao je Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih nije se zaustavio na tome. Mijailović je poručio da se neće mešati u ono što Čović radi u svom klubu ali da postoje stvari koje štete Partizanu.

"Neću da dozvolim da se Partizan kažnjava za izjave koje su potpuno benigne, a da predsednika Crvene zvezde ne kažnjavaju za komunikaciju tokom ABA plej-ofa koju ne znam ni kako bih nazvao. Da su se tada koristile propozicije o kažnjavanju na pravedan i pošten način, ABA liga bi mogla godinu dana da živi samo od kazni Čoviću i Bokanu", rekao je Mijailović i dodao,

"To je ono što šteti Partizanu kao najtrofejnijem i najvećem klubu ABA lige koji je svoj imidž gradio godinama. Želeli su da ne bude više jak, unazadili su ga organizaciono i finansijski. Danas to nije više tako, opet imamo ime i prezime", zaključio je predsednik Partizana.

Crno-beli su se pojačali tokom leta, ali se očekuje da do starta sezone angažuju još neko pojačanje.

Partizan će u nastupajućoj sezoni igrati na četiri fronta i cilj je napad na trofej ABA lige koji bi crno-belima omogućio povratak u evropsku elitu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
grobar07
Monday, 06.08.2018
11:34

ej ti Silent, pa tvoja Zvezda nije Crvena zvezda nego FMP, a prava zvezda u stečaju

avatar
Silent
Sunday, 05.08.2018
14:26

Sta ovaj prica kad su krali i otimali titule nije se javljao a svake godine su novi klub igokea,dinamik,vizura,okk beograd... Dok Zvezda bila i ostala Crvena Zvezda koja ce jos mnogo godina posteno dominirati

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 05.08.2018
13:03

Mi imamo jedno ime - Partizan, a oni ime, prezime, srednje ime, komšijino, nadimak...kao da su iz Brazila.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 05.08.2018
13:08

Zapter igokea partizan drzavne jasle. Vise od brazilaca.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 05.08.2018
13:29

Crvena Lola Ivo Ribar FMP zvezda Železnik Refleks Beograd Diva mts ahahahahaaaa

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Sunday, 05.08.2018
13:23

partizan cepter,partizan igokea,nemoj da lazes narod

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 05.08.2018
13:12

Bitno da mi JMBG nismo menjali, za razliku od pojedinih.

avatar
MilošPB
Sunday, 05.08.2018
12:59

Bitno je da se on poredi sa Čovićem!? P. muva sa iskusnim vukom. Kakav pajac! Za šta da kazne Čovića? Što je pitao kako je moguće da se krši statut i pre vremena objave imena sudija u finalu? Kako se delegiraju sudije koje su osuđene za korišćenje mita (prostitutki) od strane Budućnosti? Ili sudija koji uvek sudi na štetu Zvezde i zato je kažnjavan? Da ga kazne novčano, uđu u spor i on pred sudom lako sve dokaže. Nek O.M. gleda kako da stvori tim umesto što mu defiluje 11 igrača a on otvara kuću na Dedinju!!!

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 05.08.2018
13:17

Zbog cega je predsednik ABA lige za proslu sezonu (Covic) dozvolio da osudjivanje sudije sude istu? Kazes da je ABA liga radila protiv Zvezde, zar onda ne znaci da je njen predsednik (predsednik Crvene Zvezde) radio protiv svog kluba? Ispadate smesni.

avatar
MilošPB
Monday, 06.08.2018
13:01

On je bio rotirajući predsedavajući borda, a ne komesar suđenja. On ih nije je delegirao. Već u startu, kad se još protiv Mornara videlo da hoće da pokradu, ukazivao na KRŠENJE pravila. Pročitaj izjave i datum i videćešda je sve bio u pravu. Šta u vezi sudija nije tačno?

avatar
Cika Boris Fr
Sunday, 05.08.2018
13:31

Po vama svaki put kad zvezda gubi, (bilo u kom sportu) uvek su sudije krive, i odma ih optuzujete da sude na stetu zvezde !!

avatar
deki trbic
Sunday, 05.08.2018
12:47

PAMETNO ZBORIS!!!!