Nova Šćepanovićeva odluka koja izaziva reakcije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.10.2020.
16:06
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana doneo odluku koja je odmah izazvala reakcije i veliku pažnju javnosti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizanova utakmica protiv Budućnosti u drugom kolu ABA lige ostaće upamćena ne samo po dva odigrana produžetka i spektakularnoj završnici, nego i po ''kurcšlusu'' na relaciji Rašon Tomas - trener Vlado Šćepanović.

Posle jedne loše odigrane odbrane i napravljenog prekršaja uz poene za protivničku ekipu početkom treće četvrtine, Šćepanović je izveo iz igre Tomasa i odmah ga poslao u svlačionicu, a taj sukob izgleda još uvek nije izglašen.

Naime, ekipa Partizana putuje na utakmicu protiv Uniksa u Kazanju, koja će biti odigrana u sredu, okviru trećeg kola Evrokupa, a na spisku putnika nema Rašona Tomasa!

Uz njega, Šćepanović je odlučio da u Beogradu ostavi i još jednog stranca, Brajana Angolu, koji od početka sezone ne uživa njegovo veliko poverenje.

Angola nije bio u sastavu ni protiv Budućnosti, a Tomasa će u odnosu na taj meč u rosteru zameniti kapiten Novica Veličković.
-
Baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sanchez Bakero
Monday, 12.10.2020
22:20

Ono kad silom pokušavaš da nametneš ono što nemaš pa nemaš, a to je autoritet, i to po cenu rasturanja tima.

avatar
Realni Arthur
Monday, 12.10.2020
19:29

E pa sad neka Scepo trpi kritike, znaci dve utakmice imao na ruci da je dobio sad drugacije bi svi gledali na njegove ideje pa i postupke. Partizan basnije imao srece ni protiv Huventuda ni protiv Buducnosti, ali protiv Borca je bilo bas lose! E sad, Scepi nece da bude bas lako da vodi ove momke, pa Gorda mu skoro dodje kao generacija a vidim da sve vreme ima nesto da kaze, i dok igra a posebno kad ga zamene, a za Tomasa ne znam, nisam ni primetio kad ga je zamenio pa poslao u svlacionicu. ALi, ako ima neki unutrasnji nemir onda je situacija mnogo ozbiljnija od ovih potpuno bezznacajnih poraza (jer je tek pocetak sezone i ima vreme za korekcije). Da li je u pitanju nepoverenje igraca u struku Scepe, da li se duguje igracima, da li ima neki drugi problem to ce tek da se dozna, ali jdnu stvar Scepa treba da ne zaboravi, Rason Tomas pa i Gorda su mu jedni od najvaznijih strafova postojeceg tima pa mora da malo spusti tenzije, a ne da ga precrta za tekmu za Uniksom, ili onu sledecu koju igra protiv FMP/a. Pozdrav

avatar
paok
Monday, 12.10.2020
19:23

Oterati ga dok nije kasno, glumi da je neki autoritet a nikoga ne postuje. To mora da se zasluzi. Prosle godine nije bilo problema sa Tomasom i Gordicem kod Trinkijerija a sad oni ispadose krivci.

avatar
pekky3
Monday, 12.10.2020
18:18

Ščepanović radi za sta je plačen...on je zvezdin partizanovac...jedino tako imaju smisla njegovi potezi. Zato je i trinki otišao...oterali su ga jer se Partizan previse priblizio zvezdi i to za 2 put manji buđet!

avatar
Kori Volden
Monday, 12.10.2020
17:46

Scepo, ostani :D

avatar
Borkes
Monday, 12.10.2020
16:47

Daj bre, nasao je na kome ce da šilji ku.ac....