Nova pobeda, Zvezda silna protiv osvajača Lige šampiona

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.09.2018.
21:36
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts slavili su i u trećem susretu na pripremam za narednu sezonu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Izabranici Milana Tomića su na startu priprema rutinski savladali nemački Merlinse, potom su u drugoj utakmici bili ubedljivi protiv Dinamika, a treći trijumf na pripremama upisali su protiv grčkog AEK-a.

Slavili su "crveno-beli" protiv ekipe koja je minule sezone osvojila FIBA Ligu šampiona sa ubedljivih 94:63.

Imala je Zvezda dvocifrenu prednost već nakon 20 minuta igre, na poluvreme se otišlo sa 42:31 u korist Tomićevih pulena.

U prvom poluvremenu najbolji je bio Bili Beron sa devet poena i pet skokova, Perperoglu je dodao sedam poena, uz po četiri skoka i asistencije. Lazić je ubacio šest poena, dok je Dušan Ristić dodao pet.

U drugom poluvremenu su šampioni Srbije dodali gas, da bi na kraju i više nego ubedljivo slavili, protiv jedne od najboljih grčkih ekipa.

Četiri igrača su imala dvocifren učinak, najbolji je bio Perperoglu sa 13 poena, pratio ga je Beron sa 12, Dobrić je dodao 11 poena, dok je 10 upisao Branko Lazić.

Odličan i Dušan Ristić, koji je bio nadomak dabl dabl učinka, meč je završio sa devet poena i isto toliko skokova. Filip Čović je razigravao, ubeležio je čak 10 asistencija.



Do kraja priprema "crveno-beli" igraju još dve utakmice, najpre će 12. septembra odmeriti snage sa belgijskim Antverpenom, dok će tri dana kasnije igrati protiv Nižnjeg Novgoroda.

Kao i prve tri utakmice i naredne dve će se igrati iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Monday, 10.09.2018
10:48

Čitam sad da ovi ubedljivi porazi partizana su posledica teških nogu igrača,ubija ih kondicioni trener,onda mi loše radimo na pripremama ekipa neće biti fizički spremna...

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 08.09.2018
21:41

Šteta što ne može da se gleda. Nisu neki protivnici, ali izgleda da smo napravili dobar tim.