Nova pobeda nije sakrila brojne probleme, Džikić ne putuje u Poljsku?!

Autor: Beta Beta
nedelja 18.12.2016.
15:38
Izvor: Beta

Trener Partizana Aleksandar Džikić otkrio posle današnje pobede nad Mornarom sa kakvim se problemima suočavaju i on i njegovi igrači ovih dana...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da nema šta da prigovori svojim košarkašima u današnjoj pobedi nad Mornarom u Jadranskoj ligi, i otkrio da tim ima mnogo problema sa povredama.

"Pre svega, čestitam Mornaru. Ponovo su nas namučili. Ja sam u najavi rekao da je to tim čiji način igre nam ne odgovara. Hvala bogu pa smo odradili to što smo imali sa njima za ovu sezonu. Nadam se da će opstati u ligi i da ćemo ponovo igrati sa njima",
rekao je Džikić.

Partizan je danas pobedio 90:85, iako je Mornar uglavnom kontrolisao utakmicu.

"Moram da vam kažem da je danas u timu bilo mnogo igrača koji su dobili lekove protiv bolova da igraju. Da smo izgubili, ne bih rekao nijednu ružnu reč. Ako oni to rade za klub, za navijače, za mene kao trenera i za svoje saigrače, nemam šta da im kažem", rekao je Džikić.

On je posle novinarskog pitanja govorio malo o zdravstvenoj situaciji.

"Novica (Veličković) nam je duša tima. Ima uticaja u svlačionici i na terenu i bez njega smo drugačiji tim. Uroš Luković je jutros primio injekciju. (Frenk) Robinson je bolestan, a (Mihajlu) Andriću su blokirala leđa. Ja sam mnogo bolestan. Znam da nije bilo najbolje izdanje. (Branislav) Ratkovica rovit... U roku od dva sata ćemo doneti odluku kojih 10 igrača ide u Poljsku na utakmicu Lige šampiona. Vrlo je moguće da neću voditi tim", rekao je Džikić.

Pomoćni trener Mornara Ljubomir Vujačić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo solidno odigrali prvo poluvreme, imali smo kontrolu. Znali smo da će biti teško, Partizan igra dobru odbranu. Iako je rezultat visok, odbrana je bila dobra. Hteli smo da uđemo u penal završnicu, ali igrači nisu pravili faulove, što mi je neshvatljivo", rekao je Vujačić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Sunday, 18.12.2016
19:15

Ovo je igokea bg kakav partizan toga nema vec 5-6 godina

avatar
Peron
Sunday, 18.12.2016
18:41

Samo napred PARTIZAN

avatar
Limoz
Sunday, 18.12.2016
17:21

Reci da su vas sudijr pogurale kad se lomilo. Mucite se sa Mornarom

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 18.12.2016
17:36

Sudije su nas pogurale kad se lomilo, mucimo se sa Mornarom. Evo rekli smo.

avatar
Dado35
Sunday, 18.12.2016
18:01

😂😂😂😂krivo ti a?pa sta se ložiš mali...Pa vidi kakav smešan tim imamo...a visoko smo u aba i u ligi šampiona....ponadali ste se i na sva zvona ste kačili kako čemo se boriti za opstanak u aba.A sada te malo gricka a?Al nismo mi vi iz 2011 kad ste ispali iz Aba....ajde sada lepo malo izadji ....

avatar
Sunday, 18.12.2016
16:41

Dusa i motor. Nemojte bre uopste da vodite tim tamo, nema nikakve koristi od ovog idiotskog takmicenja!

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 18.12.2016
17:03

Takmicenje ima korist po ekipu i to veliku. Utakmicama u FIBA LS tim se uci da igra na svaka tri dana , sto ce biti veoma bitno tamo krajem marta, pocetkom aprila kad se igraju plej of utakmice u ABA ligi. Sta opet treba da nam se desi ko pre dve godine kad smo imali od Januara jednu utakmicu nedeljno i onda dodje Zvezda u 1/2 ABA lige uzmemo im brejk i kad treba da prelomimo u nasu korist mi ostanemo bez svezine u trecoj, a pogotovo cetvrtoj utakmici i oni nas lagano pretrce.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 19.12.2016
12:05

Slazem se sa Revoltom, slaba korist od ovoga, pogotovo zbog prohodnosti. Igrajuci sa najboljima postajete najbolji, poprimate obrise cvrste, stabilne elitne ekipe, dok igrajuci sa najgorima imate sasvim kontra situaciju. Imate sad mnogo staru ekipu, svezina tu i ne moze da bude nesto bolja, pogotovo ni ona ne pomaze protiv organizovanog tima iz visokog ranga, al ajd....Takmicenje je krajnje smesno i odvratno za gledanje, ocajna druzina koja igrajuci medju sobom postaje jos ocajnija. Nema ama bas nikakvog benefita od igranja istog, vec veoma ide na stetu za one koji bi zeleli da lice na ozbiljnu profi ekipu i to je cinjenica koja ce se pokazati na kraju.

avatar
Lav
Sunday, 18.12.2016
18:09

Zvezda ce vas svakako pretrcati.. Kako god igrali i koje god takmicenje igrali... Dzaba se nadate...

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 18.12.2016
17:37

Ja mislim da je i ovo bitnije, nego dal ima prohodnost il ne. Da ne bude posle kad dodje plej-of da se pitamo zasto nasi igraci nisu imali snagu da igraju na dva, tri dana.

avatar
Sunday, 18.12.2016
17:22

Nema nikakvu korist u smislu dalje prohodnosti, na to sam mislio...