Nova era, Milojević predao tablu nasledniku, zvučno ime na klupi Mege!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.06.2020.
13:51
Izvor: Sportske.net

Novi početak za člana ABA lige.

BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega Bemaks potvrdio je danas da će novi trener prvog tima biti Vlada Jovanović.

Bivši trener Partizana potpisao je ugovor na dve godine nakon što je Dejan Milojević napustio klupu Mege posle osam godina provedenih u klubu.

Simbolično, prilikom predstavljanja Jovanović je dobio trenersku tablu od Milojevića.

"Nesvakidašnja je situacija u svetu sa iznenadnom pauzom od dva meseca zbog pandemije Kovid-19, i to je svima nama, ne samo u klubu već i u svetu, stavilo poseban zadatak kako da dođemo do sezone. U preliminarnim razgovorima sa trenerima, došli smo do zaključka da ćemo ovaj post takmičarski period iskoristiti na unapređivanju igračkih kvaliteta igrača, kako fizičkih tako i košarkaških. Kad budem krenuo i zvanično da radim, kada budem video ekipu, verujem da ćemo zajednički lako doći do rešenja, možda mnogo lakše nego neke druge ekipe imajući u vidu koliko mlade igrače imamo", istakao je 46-godišnji stručnjak.

Jovanović je 2010. godine nasledio Duška Vujoševića na klupi Partizana gde je za dve godine osvojio pet trofeja - ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i dva Kupa Koraća.

Baner 10

Predvodio je još i Donjeck, Igokeu, Lokomotivu Kuban, mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a poslednji angažman bio mu je u kineskom Šenženu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke