''Noćna mora'' u Partizanu?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.08.2020.
14:37
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Novo ime na listi Partizanovioh želja.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pošto je zahvaljujući Andrei Trinkijeriju i Bajernu ekspresno stopirana opcija da Džejlen Rejnolds iz Makabija završi u Partizanu, s obzirom da je pomenuti košarkaš i zvanično postao igrač Bajerna, počelo je da se spekuliše o novim imenima kao potencijalnim pojačanjima Partizana.

Pozicija centra je i dalje najzanimljivija, a ''Telegraf'' je danas preneo informaciju da je Partizan sada zainteresovan za Nejtana Najta, centra koledža Vilijam i Meri.

Ovaj momak, koji je u košarkaškim krugovima poznat i po moćnom nadimku ''Noćna mora'', u septembru će napuniti 23 godine, imao je sjajnu sezonu na koledžu, gde je prosečno beležio 20.7 poena, uz 10.5 skokova, 1.5 blokada i 1.8 asistencija, pa je logično što već od naredne sezone želi u NBA ligu i taj cilj će pokušati da ostvari na draftu.

Ali, ako u tome ne uspe, onda je realna selidba u Evropu, a Partizan pomno prati razvoj situacije i čeka priliku da reaguje.

Bilo bi zanimljivo videti ga u Beogradu, ali navijači Partizana moraće da imaju još strpljenja...
-
kosarka baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Monday, 03.08.2020
21:43

Naslov dostojan i Informera🤣

avatar
magister
Monday, 03.08.2020
17:48

Pogledao dva videa. Možda i ne dovoljno visok za centra, a igra centra (208), ali igra - fenomenalno. Taktički obučen i talentovan, neverovatno brzih i nogu i roku, prebrzih promena pravaca za ljude takve visine, pritom veoma precizan, o čemu svedoči prosek od 20 poena po meču. Sve u svemu, ovaj će sigurno proći na draftu, tako da, ne treba zezati maštu grobara :(