Noć za zaborav - Teu "krompir", Bobi loš, Kokoškov izgubio dobijeno, pesnica u lice šampionu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.11.2018.
08:39
Izvor: Sportske.net

Srpski trener sebe okrivio za poraz, Sansi "imali" favorita, prokockali pobedu. Srbi u Klipersima loši, Hjuston negledljiv, veliko iznenađenje u Kaliforniji!

Beta/AP Photo/Reed Saxon
Beta/AP Photo/Reed Saxon

Povezane vesti

Klipersi su pali u Oregonu, Portland je odigrao završnicu u svom stilu, Lilard i MekKolum su iskombinovali 48 poena, Nurkić gospodario u reketu, nisu uspevali da prelome, ali na kraju ipak pobeda nije došla u pitanju.

Naši slabi, Bobi starter, trajao je svega 12 minuta, po 4 poena i 4 uhvaćene lopte, Harel koji ga je menjao odigrao je odličan meč, samo promašaj iz igre, 19 poena, 6 skokova, 3 blokade. Roviti Haris je ubacio 15 poena, Danilo Galinari 20, Teo se nije upisao za četiri minuta igre, jedan promašaj, skok i prodata lopta.

Iznenađenje večeri u Kaliforniji, Baksi igraju fantastičnu košarku. Kouč Budenholcer je promenio filozofiju tima, Milvoki je preslišao šampiona, ubacili su im čak 134 poena. Adetokumbo je dao 24, Bledso 26, Malklolm Brogdon 20.

Iako su se ispromašivali za tri poena, gosti su u drugom poluvremenu ubacili 70 poena Voriosima, Kari se opet povredio, Grin nije ni igrao, ali svejedno, odbrana je bila kriminalna, plus brzo su se napunili faulovima. Milvoki je dao dosta lakih poena, imao 65% šuta za dva poena, izgledalo je kao da su mnogo više gladni pobede.

"Ovo je pesnica u zube, da nas podseti kako je teško pobeđivati u ovoj ligi", rekao je Stiv Ker čija ekipa ima 10:2 i to je drugi najbolji start u istoriji, ali ništa nije dovoljno dobro posle one strašne serije na početku prošle godine.

Devin Buker je držao Sanse sa 38 poena u igri, skupo su prodali kožu protiv favorizovanog Bostona, Kajri Irving je ubacio 39 poena. Favorit je dobio izgubljeno, bili su na -22, Markus Moris je pogodio ključni šut za produžetak protiv bivšeg tima. U overtajmu Kajri je završio posao, a Kokoškov kaže da je ekipa ostala bez energije i da je želeo da tim napravi prekršaj nad Irvingom u poslednjem napadu. Umesto toga lopta je stigla do Morisa koji je kako rekosmo pogodio trojku za produžetak.

"U ovim situacijama, trener preuzima odgovornost za poraz", jasan je Srbin.

Oklahoma niže pobede, četiri startna poraza pa onda sedam trijumfa, slavili su protiv Hjustona, spustili Roketse na 80 poena, zvuči nestvarno. Pol Džordž je bez Vestbruka nosio teret 20 poena, 11 skokova, 6 asistencija i 6 ukradenih lopti, na drugoj strani Hjuston očajan, procenti za zaborav, Harden je dao 19 poena, on i Pol su izgubili 10 lopti, od 17 svog tima. Melo je ubacio dva poena protiv ekipe za koju je igrao prošle godine. Ovo je novi dokaz da Hjuston ne funkcioniše u pet od poslednjih sedam utakmica nisu stigli do 100 poena. Za tim koji igru bazira na ofanzivi to je bukvalno samoubistvo.

Rezultati:

Golden Stejt - Milvoki 111:134
Portland - LA Klipers 116:105
Feniks - Boston 109:116 pr.
Oklahoma - Hjuston 98:80

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Friday, 09.11.2018
21:19

Gledao sam proslu utakmicu klipersa... Teo pogubljen, ne zna gde se nalazi, a kad ima loptu u rukama, gleda sto pre da je se oslobodi. Bobi daje koseve kad je uspod njega i kad drugi nemaju nijednu drugu opciju, loptu daju njemu... Teo neka predje u Sanse, pa mozda i bude nesto. U suprotnom, neka greje klupu i zaradjuje pare.

avatar
Čeki
Friday, 09.11.2018
14:35

Pa kad su doveli Mela :D