Noć je protekla u znaku Orlanda, neka Srbi obeleže dan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.10.2017.
10:02
Izvor: Sportske.net

Noćas odigrana samo jedna utakmica NBA predsezone, ali jedva čekamo ono što sledi u toku dana.

Beta/AP Photo/Phelan M. Ebenhack
Beta/AP Photo/Phelan M. Ebenhack

Povezane vesti

Nedeljni program u NBA predsezoni počeo je noćašnjim dvobojem Orlanda i Majamija, a pobedu je izborio Orlando, posle preokreta u poslednjoj četvrtini - 93:90.

Ekipe su se smenjivale u vođstvu tokom meča, Orlando je bio bolji u prvoj četvrtini, Majami je potom preuzeo kontrolu i kada je u finišu treće četvrtine poveo sa 75-62 činilo se da su veoma blizu pobede.

Ali, poslednja deonica je protekla u znaku Orlanda, njihov tim je uspeo da dođe do preokreta i na kraju u penal završnici do minimalnog trijumfa.

Aron Gordon je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 19 poena i šest skokova, a pratio ga je Džonatan Ajzak sa 13. Nikola Vučević je trijumfu doprineo sa 4 poena i 8 uhvaćenih lopti za 22 minuta u igri, a hrvatski internacionalac Mario Hezonja je za 11 minuta upisao po jedan poen, skok i asistenciju.

U Majamiju najefikasniji Ričardsson sa 19 poena, ali je najistaknutiji bio Vajtsajt  sa 17 poena i 15 skokova. Takođe, 17 poena postigao je i Dion Vejters.

--
Program se nastavlja danas od 13 časova po našem vremenu, kada ćemo na delu ponovo videti našeg Nemanju Bjelicu. Njegova Minesota će još jednom odmeriti snage sa Voriorsima koji će tražiti priliku za revanš za poraz od pre tri dana.

Od 21 čas igraju Vašington i Klivlend, a pola sata kasnije počinje duel LA Klipersa i Portlanda, dakle Miloš Teodosić će ponovo biti na sceni.

Zavesu na nedeljni program staviće San Antonio i Denver od 22 časa, kada bi i Nikola Jokić trebalo da upotpuni ovaj ''srpski dan'' u predsezoni NBA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke