Ništa od Zagorca, ali Muta je našao način da pojača ekipu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.11.2017.
12:13
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pitanje je samo na koji period...

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DS

Povezane vesti

Iako je juče u izjavi za naš sajt na pitanje o pojačanjima odgovorio u dve reči - ''NEMA NIŠTA'', trener Partizana je ipak odlučio da donekle pojača konkurenciju u ekipi, oslabljenu povredama pojedinih igrača.

Ko je neizvestan za derbi protiv Budućnosti u subotu, pročitajte u prilogu, a u izjavi za današnji ''Sportski žurnal'', Nikolić je otkrio i da je u tim vratio Nikolu Tanaskovića iz Spartaka.

"Morao sam da povučem Tanaskovića iz Spartaka, gde igra na dvojnu licencu, da bismo mogli da radimo normalno, da malo popunimo redove", izjavio je Nikolić.

Dvadesetogodišnjeg Tanaskovića smo preksinoć gledali u Kragujevcu, na utakmici devetog kola Košarkaške lige Srbije, između Radničkog i Spartaka, a upravo on je bio najefikasniji u gostujućem timu i jedan od najzaslužnijih za njihov trijumf rezultatom 78:66.

Krilni centar Spartaka je ovaj meč završio sa 21 poenom (9/12 za dva, 1/2 za tri poena, 0/2 slobodna bacanja) i osam skokova i još jednom potvrdio veliki potencijal.

Foto: Sportske.net/Darko Mitrović
Nikola Tanaskovic

Ipak, ono što je nejasno, to je da li će Nikolić koristiti Tanaskovića u nastavku sezone, ili je došao samo na ''ispomoć'' kako bi se kvalitetnije odradili treninzi pred meč sa Podgoričanima.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JovanChe
Thursday, 30.11.2017
15:03

Da lepo povucemo mi i Canka i da ostane Tanaskovic, a Muta i Gavrilovic da odu na pozajmicu, gde god.

avatar
DR DRE
Thursday, 30.11.2017
13:34

Katastrofa na sta ce sve ovo da lici...