Ništa od velikog pojačanja za "crno-bele", Italijani umešali prste!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 17.10.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net

Ekipa Partizana još uvek traži jedno veliko pojačanje za kompletiranje rostera.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je tokom leta doveo veliki broj igrača, značajno su ojačali roster u odnosu na prethodnu sezonu i istakli ambicije za povratak u Evroligu.

Među favoritima su u ABA ligi, ali i u Evrokupu, Andrea Trinkijeri je sastavio odličan tim, koji je u dosadašnjem toku sezone doživeo samo poraz od Primorske u okviru drugog kola regionalnog šampionata.

Ipak, u više navrata je i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović izjavljivao da "crno-beli" traže još jedno veliko pojačanja, pominjalo se da su mete iskusni Endru Gaudlok i bivši bek Pelikansa, Grizlisa i Bulsa Vejn Selden.

Preneli smo nedavno da Selden ipak ostaje u Kini, a Mijailović je nedavno u razgovoru za "Sport klub" govorio i o potencijalnom prelasku Gaudloka u redove Partizana.

Činilo se da je iskusni bek pred vratima "crno-belih", ali do realizacije transfera nije došlo.

Gaudlok ima visoke zahteve i nedavno je izašao iz povrede, pa u Partizanu nisu bili sigurni da li da rizikuju sa angažovanjem iskusnog Amerikanca.

Sada su šanse za dolazak bivšeg beka Makabija i Fenerbahčea dodatno umanjene, kako je interesovanje za njegove usluge pokazala ekipa Rejer Venecije.

Aktuelni prvak Italije, koji je na startu Evrokupa poražen na svom terenu upravo od Partizana, želi Gaudloka u svojim redovima, što je potvrdio i predsednik kluba Federiko Kasarin.

"Gaudolk je veliki igrač, naravno. Mi, kao i uvek, pažljivo pratimo situaciju na tržištu", izjavio je prvi čovek Venecije.

Dakle, sve su manje šanse da i Gaudlok pojača redove Partizana, videćemo uskoro ko su nove opcije "crno-belih".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ludjak
Thursday, 17.10.2019
14:12

ovakvom partizanu gaudlok bi vise odmogao nego pomogao... covek je egoista, razmontirao bi ovaj tim kao celinu ocas posla....

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 17.10.2019
16:59

Partizan nema tim vec skup debelo placenih pojedinaca.

avatar
ludjak
Friday, 18.10.2019
23:36

dobro su placeni, slazem se, ali nisu debelo placeni, za razliku od zvezdinih igraca ;)