Ništa od Radonje, Baskonija ima novog trenera!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.10.2017.
11:57
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Vitorije promovisala je novog šefa struke.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pablo Priđoni je ovog leta dobio priliku da debituje u trenerskom poslu i to na klupi jednog od najvećih evropskih klubova.

Tokom svoje igračke karijere Argentninac je zadužio klub iz Baskonije, koji mu je tako ukazao veliko poverenje na startu nove sezone.

Ipak, nije se Priđoni najbolje snašao na klupi Baskonije, nakon poraza u Evroligi od Valensije odlučio da se povuče sa mesta trenera baskijske ekipe.

Spekulisalo se da bi mogao da ga nasledi Dejan Radonjić, koji se još dok je vodio Crvenu zvezdu mts dovodio sa preuzimanjem ovog kluba, ali crnogorski stručnjak je ostao bez angažmana, kako je uprava Baskonije poverenje ukazala bivšem treneru Valensije Pedro Martinezu.

Martinez je minule sezone imao veliki uspeh sa "Slepim miševima", osvojio je špansku ACB ligu, a vodio je ekipu i do finala Evrokupa.

Ipak, sa njim nije produžen ugovor, samo uprava Valensije zna iz kojih razloga, pa je poverenje ukazano Hesusu Vidoreti, bivšem treneru Tenerifea, koji mora se priznati dobro vodi ekipu u novoj sezoni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Friday, 27.10.2017
22:25

Radonja ceka ozbiljnu klupu, Barsu, Pao, Cska, Real...Baskonija, Valensija, Unikaha, Milano su za pocetnike ;-)

avatar
RUSKI CAR
Friday, 27.10.2017
21:20

Šta gurate tog Radonjića po raznim klubovima kad znate da on može biti trener samo gde je Milo sponzor, drugačije nebi vodio ni klub iz beton lige.