Ništa od novog trofeja, polomljeni na restauraciji

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.06.2014.
16:35
Izvor: Sportske.net

Ukradeni i polomljeni trofej namenjen šampionu Srbije u košarci trebalo bi da bude uručen KK Partizan NIS nakon što prođe proces restauracije.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa Superlige Srbije okončana je u subotu trijumfom Partizana NIS nad Crvenom zvezdom Telekom čime je zvanično nastavljena dominacija crno-belih.

Skandal koji je usledio pre dodele trofeja bio je još jedan šamar za košarkašku Srbiju i one koji vode ligu a koji se nisu pojavili na finalu niti udostojili da se posle svega oglase i kažu makar šta misle o postupku navijača Crvene zvezde Telekom.

Trofej namenjen osvajaču Superlige ukraden je i polomljen a direktor takmičenja u ponedeljak nije ni pomenuo taj detalj u svom saopštenju niti se udostojio da obavesti KK Partizan NIS šta dalje.

Informaciju da je pehar odnet na reparaciju saopštio je sekretar udruženja ligaša Milan Tasić.

"Pehar je odnet na restauraciju, u firmu koja pravi pehare za Savez i Ligu. Svi delovi su tu, neće se praviti nov pehar" rekao je Tasić za dnevni list "Politika".

Ostaje još samo pitanje da li će i kada nakon reparacije trofej biti uručen košarkašima Partizana koji su se na terenu zasluženo izborili za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke