Nikolić: "Tradicija uz Zadar, daćemo maksimum"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.10.2017.
11:29
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da je tradicija na strani Zadra ali da će njegov tim dati maksimum kako bi ostvario pobedu.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sastaće se u subotu sa Zadrom u okviru četvrtog kola ABA lige. Utakmica u dvorani "Krešimir Ćosić" igra se samo dva dana nakon što su crno-beli pretrpeli ubedljiv poraz na gostovanju Albi u Evrokupu.

"Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba", rekao je trener Partizana Miroslav Nikolić.

Crno-beli su otvorili sezonu sa dva vezana poraza u Skoplju i Baru, a nakon "tesne" pobede u duelu sa FMP Železnikom u Berlinu su poraženi rezultatom 111:85.

"ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na gostujućem terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo", zaključio je Nikolić.

Krilni centar Partizana NIS, Strahinja Gavrilović, prvi put će igrati u Zadru u regionalnim šampionatu.

"Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude", istakao je Gavrilović.

Utakmica četvrtog kola regionalne košarkaške lige Zadar - Partizan igra se u subotu, 14. oktobra od 17 časova u dvorani "Krešimir Ćosić", a direktan prenos je obezbeđen na TV Arena Sport.

Crno-beli će se iz Zadra vratiti za Beograd u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke