Nikolić: "Šansa za mlađe igrače, Zadar je prioritet"

Autor: Beta Beta
utorak 10.10.2017.
11:29
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da će u utakmici protiv Albe u Evrokupu priliku da zaigraju dobiti mlađi igrači, kako bi se razigrali za meč protiv Zadra koji je prioritet.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sutra počinju takmičenje u Evrokupu, a u prvom meču igraju protiv Albe u Berlinu.

"Idemo na put, nedelju dana ćemo biti odsutni, tako da ćemo trenirati u hodu. Znamo u kojoj fazi se nalazimo, počinje takmičenje u Evropi i gledaćemo da odigramo što bolje. Drugo, dobiće priliku mlađi igrači, da ih razigramo, jer nam je ipak prioritet Zadar koji sledi u subotu. Nećemo se sigurno predavati, borićemo se, gledati da što više popravimo odbranu i igrati najbolje što možemo", rekao je Nikolić za sajt kluba.

Krilni centar Partizana Marko Pecarski naveo je da je ekipa spremna i da jedva čeka da takmičenje počne.

"Svaki minut na terenu koji zaslužim, trudiću se da maksimalno opravdam. Mlad smo tim, želimo sa se dokažemo u čemu će nam mnogo pomoći naši iskusniji igrači od kojih možemo puno da naučimo i na utakmicama i na treninzima i van terena. Alba je veoma iskusan i kvalitetan tim, ali i protiv njih kao i protiv svakog drugog rivala, mi moramo da pružimo svoj maksimum", rekao je sedamnaestogodišnji Pecarski.

Utakmica prvog kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Albe igra se sutra od 20.00 u Berlinu.

Nakon gostovanja u Berlinu, ekspedicija Partizana putuje u Zadar gde će u subotu igrati meč protiv istoimenog protivnika u četvrtom kolu Jadranske lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke