Nikola se razmahao, prgavi Grin završio na patosu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.12.2017.
10:24
Izvor: Sportske.net

Srpski centar nenamerno je laktom zakačio krilnog centra "Ratnika".

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Denver Nagetsi su razbili Golden Stejt Voriorse i to u Ohaju, dozvolili su jednom od najboljih napada lige samo tri trojke za čitav meč, a više o samom susretu pročitajte OVDE.

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je srpski centar Nikola Jokić, upisao je 18 poena, samo jedan skok mu je falio za dabl dabl.

U centru pažnje našao se duel Nikole Jokića i jednog od najboljih defanzivaca lige Drejmonda Grina.

Sredinom poslednjeg kvartala je srpski košarkaš krenuo u prodor sa vrha reketa, čuvao ga je Grin, a Jokić je slučajno laktom zakačio svog čuvara, koji je završio na zemlji.

Sudije se nisu oglasila, a u nastavku akcije je Jokić proigrao Čendlera, koji je loptu efektno zakucao u koš.

Košarkaš Voriorsa, poznat po kratkom fitilju i prgavim reakcijama, potpuno je pobesneo kada je shvatio da sudije nisu svirale faul u napadu srpskom košarkašu, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.



Grin je tom prilikom uspeo i da povredi lakat, ali na svu sreću po "Ratnike" biće spreman za derbi sa Kavsima, kako su snimci sa rendgena bili negativni.

Nakon susreta za medije su govorili Kevin Durent i trener NBA šampiona Stiv Ker, a jedan od najboljih košarkaša današnjice svestan je da Jokić nije imao nameru kada je zakačio Grina, ali ipak veruje da su sudije mogle da sviraju faul u napadu srpskom centru.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke