Nikola Jokić bodri Megu protiv Partizana! Dobio je i prelep poklon koji budi emocije!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.05.2018.
18:25
Izvor: Sportske.net

As Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije Nikola Jokić ovog popodneva posmatra utakmicu četvrtfinala plej-ofa Superlige između Mega Bemaksa i Partizana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je u prethodnom duelu sa Megom na startu plej-ofa imao podršku Bogdana Bogdanovića, Saše Pavlovića i još nekolicine svojih bivših košarkaša, a Mega Bemaks je u drugoj utakmici četvrtfinala večeras na sličan način ''uzvratila udarac''!

Kao što možete da vidite na fotografiji, njen specijalni gost večeras u dvorani ''Mega Factory'' je Nikola Jokić, nekadašnji košarkaš Mege, a već par godina aktuelna NBA zvezda Denver Nagetsa.

On utakmicu između Mege i Partizana prati u društvu menadžera Miška Ražnatovića, a u pauzi između prve i druge četvrtine njegov bivši klub je organizovao posebnu ceremoniju tokom koje je Jokiću uručena uramljena kolekcija upečatljivih fotografija iz vremena kada je nosio Megin dres i sanjao o velikoj NBA karijeri.

Američki san mu se ostvario, ali svoju Megu nije zaboravio. A ove fotografije će ga zauvek sećati na taj period svoje karijere...

Poklon mu je uručio Aleksandar Seratlić, predsednik Nadzornog odbora Mega Bemaksa.

Foto: Mega Bemax
Poster

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke