Nikola Ivanović najavio nezapamćenu atmosferu u ''Morači''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.04.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

U dosadašnjoj karijeri je igrao i pred ''delijama'' i pred ''grobarima'', ali je uveren da će predstojeći mečevi doneti atmosferu kakvu nikad do sada nije doživeo.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Košarkaška euforija trese Podgoricu ovih dana!

Posle dve utakmice u Beogradu, u kojima je Budućnost pokazala da može ravnopravno da se nosi sa braniocem titule u ABA ligi, Podgoričani veruju da ekipa Aleksandra Džikića može u hali ''Morača'' da zada završni udarac Crvenoj zvezdi u borbi za šampionski prsten i plasman u Evroligu.

Jedan od najvećih aduta ekipe Budućnosti i ovoga puta biće Nikola Ivanović, koji smatra da njegov tim može još bolje od onoga što je pokazao u Beogradu. A pogotovo ukoliko atmosfera bude onakva kakvu svi u Podgorici očekuju.

''Svima je jasno šta znače ovi mečevi, ova velika prilika. Energija koja se oseća u klubu i gradu odavno nije bila ovakva. Treba da očekujemo bolju Zvezdu nego u Beogradu.

Dobra stvar je to što nismo ni mi tamo bili perfektni, možemo znatno bolje. Siguran sam da će atmosfera biti takva kakvu nikad do sada nisam doživeo",
izjavio je Ivanović, a prenose ''Vijesti''.

Od igrača iz protivničkog tima posebno je izdvojio Ročestija i Feldina.

''Zvezdina igra kreće od Ročestija, to je tako cele sezone. Treba očekivati i bolju igru Feldina, koji je bio pod pritiskom u ova dva meča. Ono što mi treba da radimo je dosta prosto - imamo igrače koji igraju dobro odbranu na loptu i tako će i biti'', poručio je Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke