Niko kao Rade Zagorac! Jedinstven pozdrav godini za nama!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.12.2017.
16:14
Izvor: Sportske.net

Ovaj momak oduševljava, ne samo na košarkaškim terenima!

BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/MO

Povezane vesti

Veoma zanimljivu godinu imao je Rade Zagorac, pogotovo na košarkaškom planu, pa je na njenom izmaku odlučio da je na originalan način opiše impresivnim tekstom koji je objavio na svom Fejsbuk profilu.

Nažalost, u 2017. nije uspeo da se izbori za mesto u Memfisu, u NBA ligi, potom se tokom jeseni danima najavljivao njegov transfer u Partizan, ali kada je sve izgledalo kao gotova stvar, usledio je veleobrt u poslednjem trenutku i njegova selidba u Španiju, u ekipu Betisa.

A kako sve to izgleda iz Radetovog ugla?

''Dragi Decembre, Januar je. Znam da nam imena zvuče čudno i nemam baš ideju ko ih nam je namenio, ali pokušaću da te ne zadržavam previše, ionako nam je već dovoljno neprijatno.

Pišem ti ovo pismo nadahnut iskustvima koja su se dogodila izmedju mene i tebe. Raznolika su i bila mi je potrebna jedna čitava paleta kako bih mogao da ih naslikam, doduše, slikao sam ih samo u glavi, jer kažu da jedino tu boja nikada ne izbledi.

Možda je malo neobično što ti pišem na ovaj način, ali neobično je i što ima onih koji mene vezuju za nekakve početke, a tebe za nekakve krajeve…možeš li da veruješ u to?

Da ne dužim mnogo, svestan sam da me zbog ovoga nećeš previše voleti, ali moraću da budem jedan od onih loših tipova, koji ti kažu kako se završava film za koji si konačno skupio lovu da odeš u bioskop i pogledaš ga kao čovek. E baš taj. Dobro, malo bolji. Ali, oprostićeš mi ti već, ionako je kraj, a na kraju sve uvek bude okej, zar ne?'', početak je njegovog teksta na Fejsbuku, a ostatak, MESEC PO MESEC pročitajte u prilogu.

Rade, svaka čast!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Besplatan_tehnicki
Wednesday, 03.01.2018
00:34

Odlican kosarkas, bas kakav treba Partizanu. Nije dzabe bio u Memfisu u probi.. neosporan OGROMAN talenat, decko mnogo dobro kapira kosarku i igra glavom. Napred RADE! ☺️

avatar
mosala1983
Monday, 01.01.2018
00:39

Дечко играј баскет. Мансе паметовањ

avatar
Vrlo intelektualno
Sunday, 31.12.2017
21:56

Imena nam je namenio Bog tako da kod tih reci se ne slazem,a za ostalo svaka cast(ajde ateisti navalite sa minusima)!