Nikad viđeno, Gobert čuvao Vestbruka, evo kako je završilo!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.02.2020.
08:21
Izvor: Sportske.net

Čudna taktika Jute, Francuz je najbolji defanzivac lige, ali eksperiment nije uspeo...

AP Photo/Kim Raff
AP Photo/Kim Raff

Povezane vesti

Hjuston je slavio u Juti, produbio krizu domaćina.

Harden je ubacio 38 poena, imao 7 asistencija i 5 skokova, vukao je tim na leđima. On i Vestbruk su iskombinovali 72 poena, kada su dvs top igrača u ovakvoj formi, teško je odoleti Roketsima. Odluka Jute da stavi Goberta na Vestbruka nije se isplatila, Ras je rasturio najboljeg defanzivca lige.

Hjuston je ubacio 20 trojki, pojačao posle povremena, stigli su sada Jutu po broju pobeda, ali i dobili seriju sa 2:1.

Adetokumbo je sa 31 poenom i 17 skokova predvodio lidera protiv Filadelfije. Milvoki je nastavio da pobeđuje, a još jednom se pokazalo da su Siksersi mnogo slabiji van svoje dvorane.

Embid je stigao do 17 poena, rano pokupio četvrti penal, tada su Baksi pojačali, Janis je dao 11 poena u nizu, pa jasno 16. pobeda u poslednjih 18 mečeva nije došla u pitanje. Posle meča pauze Simons je trajao manje od četvrtine, opet problem sa leđima što je dodatno olakšalo posao favoritu. Uz to, Siksersi su imali 35% šuta...

Majami je isprašio Kavse, mnogo važnije bilo je podizanje Vejdovog dresa pod svodove dvorane, nije bilo ni potrebe na poluvremenuda domaći košarkaši odu u svlačionicu, jer igrali su toliko dobro da je sve rešeno do ceremonije. Ovog vikenda Majami slavi "Fleša" sa kojim su uzeli tri prstena. Na pooluvremenu je bilo +30, a Majami je srušio rekord poena u prvom delu, postavljen protiv Klipsa još 1997. Noćas su dali 82, tada 75.

DeAndre Ajton je dominirao u Čikagu, 28 poena, 19 skokova, Sansi su slavili posle bolje igre u nastavku i okrenuli rezultat. Netsi su spustili Šarlot na mizernih 86 poena i lako dobili u Severnoj Karolini, bivši igrač Mege, Luvavu-Kabaro je ubcio 21 poen, osam igrača Bruklina bilo je dvocifreno.

U Atlanti je izostao sudar Janga i Dončića. Slovenac nije igrao, na drugoj strani lider Atlante je ubacio 25 poena, imao 10 asistemcija, Dalas je pao u Džordžiji. Par poena za Bobija koji je nešto manje od četiri minuta bio na terenu. Osim Dončića koji je i dalje rovit zbog povrede zgloba, izostao je i Porzingis, ali su i takvi Mavsi mogli da dobiju, bili su na +16 i prosuli pobedu u finišu.

U prvom meču dana, Kingsi su predvođeni Bogdanovićem dobili Kliperse u Los Anđelesu.

Juta - Hjuston 110:120
Milvoki - Filadelfija 119:98
Majami - Klivlend 124:105
Čikago - Feniks 104:112
Atlanta - Dalas 111:107
Šarlot - Bruklin 86:115
LA Klipers - Sakramento 103:112

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke