Nije samo Srbin - Real na leto aktivira "transfer bombu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.03.2019.
23:23
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa Real Madridom, a španski mediji javljaju da je još jedno zvučno ime na radaru aktuelnog šampiona Evrope.

Epa/Jim Hollander
Epa/Jim Hollander

Povezane vesti

Prethodne nedelje španski mediji preneli su da će Real Madrid po završetku tekuće sezone u svoje redove dovesti srpskog reprezentativca Vasilija Micića.

Plejmejker Anadolu Efesa igra na visokom nivou ove sezone i ne čudi to što pojedini izvori tvrde da mu je Real spremio dvogodišnji ugovor.

Pored Micića, "Kraljevski klub" je "pikirao" još jednog sjajnog igrača koji nastupa u Evroligi. Reč je o francuskom reprezentativcu Nandu De Kolou (31, 196 cm) koji će na leto biti slobodan u izboru nove sredine, tvrdi specijalizovani portal "Encestando.es".

Francuz se "Armejcima" priključio pre nepunih pet godina, a leta 2016. godine produžio je ugovor koji mu ističe na kraju tekuće sezone.

Pošto je sa ekipom CSKA osvojio sve što se moglo osvojiti, za očekivati je da De Kolo od naredne sezone zaigra u novom klubu. Španci prenose da je De Kolo spreman za selidbu na Pirineje, odnosno za povratak u zemlju u kojoj je već branio boje Valensije.

U tekućoj sezoni Nando De Kolo prosečno beležio 14,8 poena i 3,6 asistencija u Evroligi, dok je u VTB ligi trenutno na proseku od 14,4 poena i 3,7 asistencija po utakmici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke