Nije samo FIBA, i kineski novinar ''trenirao živce'' Đorđeviću

Autor: Darko Mitrović
petak 06.09.2019.
14:21
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nije bio zadovoljan odgovorima?

EPA-EFE/MADE NAGI
EPA-EFE/MADE NAGI

Povezane vesti

Zanimljivo je bilo na pres konferenciji posle utakmice između Srbije i Portorika, kada je selektor ''Orlova'' Aleksandar Đorđević izašao pred novinare.

Preneli smo nešto ranije da je Đorđević izrazio nezadovoljstvo zbog tretmana koji tokom ovog šampionata reprezentacija Srbije ima kod FIBA, a na sve to se nadovezao kineski novinar, koji je selektora našeg nacionalnog tima dodatno iritirao pitanjem zbog čega Srbija nije trenirala pred meč sa Portorikom.

''Kada završite svoj meč u 9 uveče, vratite se u hotel u ponoć, završite pakovanje u jedan posle ponoći, u 6 ujutru odete na autobus za aerodrom i imate dva sata vožnje do tamo, pa dva sata leta, pa opet sat i po autobuske vožnje...

Stignete na ručak u hotel u 14.30, a organizacija vam da trening u 16 časova... Samo ludi trener bi pustio igrače da izađu na parket u takvoj situaciji'', istakao je Đorđević, a prenosi ''Telegraf''.

Usledilo je pitanje i kako će se naš tim pripremiti za naredni meč sa Španijom, na šta je Đorđević kratko odgovorio kako se nada da će priprema biti dobra.

Kineski novinar je potom insistirao na detaljnijem odgovoru, tražeći da Đorđević otkrije i deo taktike.

''Ne, nije vreme da pričamo o taktici, a i ne verujem da bi ti to svakako razumeo, to je komplikovano, komplikovano'', završio je Đorđević ovu priču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke