Nije samo Fener! Otkriveno, još dva kluba žele Gudurića, ali se zna ko ima prioritet!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 15.12.2020.
15:14
Izvor: Sportske.net

Marko Gudurić i dalje zvanično nije otpušten iz Memfisa.

AP Photo/Karen Pulfer Focht
AP Photo/Karen Pulfer Focht

Povezane vesti

Već drugu utakmicu zaredom nema Marka Gudurića u timu Memfisa, bilo je jasno i pre toga da neće biti u trening kampu tima zajedno sa Hezonjom koji je već otpušten.

Gudurić će biti poslednji koji neće ući u tim za novu sezonu Memfisa, a njegov prioritet je ostanak u NBA ligi, čekaće još 48 sati na novu ponudu, a ukoliko ne usledi, vraća se u Evropu.

Poznato je već da ga je kontaktirao Fenerbahče, ali prema navodima "Sportanda", još dva kluba su u igri za njegov potpis.

Nije navedeno o kojim se klubovima radi, a verujemo da to najviše interesuje navijače Crvene zvezde mts u ovom trenutku.

Kakve su šanse da se Gudurić vrati u redove Crvene zvezde mts?

Imajući u vidu da Zvezda ne igra dobro u Evroligi ove sezone u poslednjih mesec dana, kao i da mnogi nisu zadovoljni pojedincima ove sezone, moguće je da Zvezda traga i za igračem na pozicijama 2 i 3 i da bi za Gudurića moralo da se napravi mesto ukoliko bi igrač pokazao želju da se vrati na Mali Kalemegdan.

Sa druge strane, pitanje je Gudurićevih preferencija, definitivno je da može da uzme ogroman novac u drugom klubu poput Fenerbahčea kojem Zvezda ne može da parira...

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke