Nije kraj! Čoviću smeta nepravda, novi odgovor Bokanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.05.2018.
09:46
Izvor: Sportske.net, borba.me

Sad da vidimo da li će prvi čovek Budućnosti održati obećanje dato u svom prethodnom saopštenju...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle najnovije reakcije iz Podgorice, kada se prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan oglasio još jednim saopštenjem, činilo se da će tu biti stavljena tačka, s obzirom da je Bokan pritom naglasio da se na temu finalne serije ABA lige više neće oglašavati.

Ali, tačku još nije stavio Nebojša Čović, koji nije želeo da ostane bez odgovora na prethodne poruke iz Podgorice.

On se juče ponovo oglasio u izjavi za crnogorski portal ''Borba'' i tom prilikom naglasio da u Bokanovim izjavama ''nema argumenata'', već samo ''gomila poštapalica i floskula''.

''Da li 'nošen gasom' ili lažnim osećajem veličine, priznajem, očekivao sam više nakon dvodnevnog razmišljanja u koje se upustio DB'', počeo je Čović i nastavio:

''Dok sam se ja bavio košarkom na ovaj ili onaj način, kao igrač, predsednik klubova, nacionalnog saveza i to nekada zajedničke države, koji iza sebe ima plejadu reprezentativaca, tri hale, juniorske prvake Evrolige, itd… ti si stvarao nadimke 'magacioner' ili 'piljar'.

Dobio si ih u svojoj sredini, nisam ih ja izmislio. O tome ko živi za košarku ili od nje, ne bih dalje, jer ne zaslužuje(š) komentar. Verujem da su ti donedavno objašnjavali šta su 'tri sekunde u reketu' , silazna putanja, ko igra koju poziciju, zašto neko mora van igre sa pet ličnih grešaka itd…'',
konstatuje Čović.

On se potom osvrnuo i na nedavnu Bokanovu posetu Barseloni, gde se susreo sa izvršnim direktorom Evrolige Đordijem Bertomeuom.

''Ne bih baš i da mi ti objašnjavaš kakva su pravila Evrolige, verujem da je put u Barselonu bio istinska inspiracija, od prvog ulaska u sedište Evrolige preko rečenice 'dobrodošli' do sastanka sa prvim čovekom Evrolige. Nisi video Tita, video si Đordija Bertomeua!'', poručio je Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde odbacio je tvrdnju da ne može sportski da podnese poraz i objasnio razlog zbog kojeg se oglašava na ovaj način.

''Smeta mi nepravda i činjenice da se ova finalna serija rešavala po aerodromima, kafanama, sudijskim svlačionicama i javnim kućama.

Shvatićeš za jedno 20 godina, ako ostaneš u košarci, jer kako reče ti za nju živiš. Pošto bi i time da se bavite, i to radite već neko vreme, tj. kadrovišete i rušite po Beogradu ovu upravu KK Crvena zvezda mts preko raznih mešetara i satelita, i za to znamo, onda moramo i da posmatramo sve pohvale Crvenoj zvijezdi kao velikom klubu – kao krajnje licemerne i lažne'',
poručio je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Tiger
Wednesday, 02.05.2018
17:40

nepravda je bila i protiv borca i tamisa? ova izjava je cisto da zadovolji svoj ego vredjajuci bokana i skrene paznju sa sporta tako sto ce okriviti sve osim sebe.tako je i terzic radio prosle godine.ista skola.

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 02.05.2018
14:31

Nikad krace saopstenje a sadrzajnije i pravo u centar. Sada je potpuno jasno zbog cega ovaj covek svojom pojavom izaziva masovnu histeriju medju zvezdomrscima, jednostavno zavide mu. Za samo nekoliko godina, nabio je takve komplekse navijacima partizana da ce im i deca imati devijaciju prema crvenog boji.

avatar
Mad Tiger
Wednesday, 02.05.2018
17:54

ti da si gledao kosarku koliko si se bavio covicevim saopstenjima video bi koliko ste losi.a sto se tice kompleksa ne mogu dve,tri dobre sezone da nabiju kompleks grobarima i izbrisu ono sto je partizan radio godinama unazad.pre bih rekao da je obrnuto.dzaba vam trud,uzalud sve...

avatar
noname
Wednesday, 02.05.2018
20:03

u stvari su decenije u pitanju, da su Bog d'o godine!

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 02.05.2018
18:23

Imamo kompleks od toga sto Pionir nemozete da napunite protiv Real Madrida. Imamo kompleks od toga sto smo vas oducili od kosarke u finalu kupa. Imamo kompkes od toga sto su vas sudije pogurale protiv Tamisa. Imamo kompleks od toga stov vas je Buducnost oducila od kosarke. Imamo kompkes od toga sto ste zbog Covica odbacili vase dve najvece legnde. Stvarno imamo kompleksa.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 02.05.2018
14:22

Posto si tolko za pravdu, zbog cega se ne izvinis Tamisu koji je zbog sudijske kradje (ne mogu reci greske, jer ono svaki iole prosecan mora da vidi) je izgubio utakmicu od vas.

avatar
chaki
Wednesday, 02.05.2018
12:37

Covke pricacem sledeće sezone na terenu 😉

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 02.05.2018
18:22

KK Slijedeća Sezona mts hahaha

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Thursday, 03.05.2018
20:47

kad ste zadnji put bili prvaci aba ili domaceg prvenstva?kraj rasprave

avatar
indosrbija
Wednesday, 02.05.2018
11:14

Navijaci nisu ni zasluzili Evroligu sledece godine,dvorana je isuvise cesto bila neispunjena,znaci da smo se zasitili sto je jako lose..ono sa omicem nam nije trebalo..Sad treba da cutimo i radimo jos jace jer imamo dosta talenata a evrokup je po meri da se razvijaju..dva stranca dosta,sansu dati apicu i radanovu,jovanovicu..itd

avatar
Zeljko Trisic
Wednesday, 02.05.2018
11:12

ovaj covek je neunistiv, pa njemu stalno treba da se sa nekim svadja. Za dva meseca prepucavace se sa Cankom iz Partizana, vratite mu Duleta ne moze da zivi bez njega