Nije gotovo, "Ostoja" najavio još jedno pojačanje!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.09.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net

Čeka se novo ime za napad na Evrokup i ABA ligu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

KK Partizan NIS nastavlja sa pripremama za novu sezonu, večeras je na programu novi meč i to protiv Darušafake koja je u Beogradu i koja je sinoć u "Areni" poražena od KK Crvena zvezda mts.

Za Partizan nakon ovog meča slede turniri u Poljskoj i Rumuniji.

Ostoja Mijailović je istakao povratak u stručni štab profesora Koprivice, a što se tiče same ekipe, sledi još jedno pojačanje.

"Ekipom sam zadovoljan, nedostaje nam još jedno pojačanje i pametno ga biramo. Nećemo da žurimo, jer od ove sezone želimo mnogo više nego što smo dobili od prethodnih", rekao je Mijailović.

Partizan ima jedan glavni cilj ove sezone, a to je povratak u Evroligu gde mu je i mesto.

"I kada stvari postavite na svoje mesto i kada uložite mnogo više od ostalih, prosto sport je takav da rezultati ne moraju da dodu. Ali, naša želja je da se Partizan sledeće godine vrati u Evroligu i to je prioritet svih prioriteta", rekao je Ostoja.

Napomenuo je i zaradu od 400 hiljada evra od sezonskih ulaznica kojih je prodato  3000 za novu sezonu, što je fantastično.

"Prošle godine smo uzeli 350.000 evra od sezonskih karata, sada sam 100 odsto siguran da ćemo preći milion evra. Dakle, samo po ta dva osnova smo mogli da napravimo kvalitetniju ekipu, a dobili smo i značajnu podršku svih sponzora, jer želimo da vratimo Partizan u Evroligu. To je naša obaveza prema klubu i prema navijačima", rekao je Mijailović.

Najavljen je i napad na Evrokup, na osvajanje tog trofeja, ali i na osvajanje trofeja ABA lige.

"Za dva meseca smo uradili mnogo posla. Ljudi iz kluba su svaki dan radili da dođemo u ovu situaciju. Siguran sam da nismo ništa prepustili slučaju, da imamo dosta kvalitetnu ekipu i da sve što sam rekao nije preambiciozno, ni samo moja želja. Ovo što pričam je realnost"
, rekao je Mijailović za "Mondo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 05.09.2019
13:13

Lako je njima kad imaju najveci budzet od kad sez kosarka igra na ovim prostorima.

avatar
Silent
Thursday, 05.09.2019
10:47

I EK i Aba ligu mogu samo sanjati

avatar
REVØLT
Thursday, 05.09.2019
10:25

To mu je ime, cemu znaci navoda?