Nije gotovo, gde će Kris Pol?

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.07.2019.
18:59
Izvor: Sportske.net

Sinoć je obavljen novi veliki trejd u NBA, uskoro dobijamo još jedan sjajan tandem?

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Rasel Vestbruk je nakon 11 godina napustio redove Oklahoma Siti Tandera, završio je u Hjuston Roketsima, gde će igrati sa bivšim saigračem Džejmsom Hardenom.

U trejdu je put Oklahome krenuo Kris Pol, ali je ubrzo postalo jasno da se popularni "CP3" neće zadržavati u redovima "Grmljavine".

Kako javljaju mediji u SAD, Kris Pol nema nameru da ponese dres Oklahoma, a navodno ni klub ne želi da ga zadrži, ideja je da krenu u potpuni rebilding i ne treba im veteran sa velikim ugovorom.

Oklahoma mu aktivno traži novu sredinu, kao opcija se nameće Majami, koji je pokušao da dovede Rasela Vestbruka, ali je Hjuston ušao sa boljom ponudom i tripl-dabl mašinu preselio u svoje redove.

Tako bi "Vrelina" mogla da dobije iskusnog organizatora igre, videćemo šta će Oklahoma tražiti za Pola, OVDE možete pročitati šta su od ekipe sa Floride tražili za Vestbruka.

Pola bi u Majamiju sačekao Džimi Batler, Hit je veoma stabilna franšiza, sa sjajnim trenerom Spolstrom i jezgrom jako talentovanih košarkaša, pa bi i "Vrelina" u nastupajuću sezonu mogla da uđe sa sjajnim timom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke