Ni Dejvisova "viroza" ne pomaže očajnom Jokiću, o onome što se dogodilo noćas Hardenu priča ceo svet!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.12.2019.
08:58
Izvor: Sportske.net

Jokić nastavio sa očajnim partijama u napadu, Lejkersi dobili u Koloradu. Teror Luke Dončića traje, a teško je poverovati u ono što su sudije napravile Hardenu i Hjustonu...

AP Photo/David J. Phillip
AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Lejkersi su zadržali čelo tabele, prošli su i Kolorado. Ukupno 50 poena, Lebron i Dejvis su podelili na ravne časti, imali su identičan šut, 50%.

Lider je nadigrao Nagetse, Jokić ništa nije mogao Dejvisu.

"Imam problema, loše igram, Meloun je pametan, neće dati loptu igraču koji ne pogađa", rekao je Srbin.

Jokić je meč završio sa 13 poena, 4 od 12 šut, imao je 8 asistencija, 5 skokova i čak 5 grešaka. Koliko je van forme, neka posvedoči činjenica da je u poslednja tri meča ubacio samo 23 poena.

Denver se istina vratio, spustio se na poen minusa u poslednja dva i po minuta, ali nisu uspeli da okrenu. Dejvis je igrao bolestan, primio infuziju na poluvremenu, ali svejedno, bio je enigma za Jokića i ostale visoke igrače domaćih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Wednesday, 04.12.2019
11:37

Reprezentacija pa reprezentacija. Jedno leto nije prevrtao traktorske gume i vidi sada!? Šalu na stranu, on je na reprezentativno okupljanje stigao potpuno nespreman i nezainteresovan i takav odnos prema igri sada daje rezultate. Da je bio spremniji, verovatno bi bolje odigrao i na SP u Kini i sada. Mada, ne sumnjam u njega, doćiće njegovo za par meseci kada bude 100% fit.

avatar
REVØLT
Wednesday, 04.12.2019
10:03

Kako je ovo moguce?