Ni Armani ne daje igračima u reprezentaciju

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.11.2017.
22:12
Izvor: Beta

Košarkaš Milana Dairis Bertans rekao je danas da neće igrati za reprezentaciju Letonije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Košarkaš Milana Dairis Bertans rekao je danas da neće igrati za reprezentaciju Letonije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019.

"Klub mi nije zabranio da igram, ali ne mogu da zanemarim i njihovo stanovište. Oni žele da provedem vreme u treningu, a ne na iscrpljujućim putovanjima. Uprava kluba mi je rekla: 'Mi ne možemo ništa da nametnemo ili da zabranimo. Odluka je na vama'. Imajući u vidu situaciju i odnos poslodavac-zaposleni, u interesu kluba je da budem na treninzima i utakmicama", rekao je Bertans za letonske medije.

Odluka je, na kraju, bila zajednička, rekao je.

"Razgovarao sam sa trenerom i generalnim menadžerom i došli smo do zajedničke odluke kako bi se klub uspešno borio u Evroligi", rekao je letonski košarkaš.

Bertans će propustiti utakmice nacionalnog tima protiv Turske u Ankari 23. novembra i protiv Švedske u Rigi tri dana kasnije.

"FIBA je stavila košarkaše u tešku situaciju. Izbor, igrati za klub ili reprezentaciju, pao je ramena igrača", rekao je Bertans.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strahinja
Thursday, 09.11.2017
23:40

Sto se nas tice, ne mora niko da dodje. Mi idemo u kvalifikacije sa ekipom koja se okuplje ispred drakstora. I budite ubedjeni da cemo se kvalifikovati!