Nezvanično - Ovo je epilog razgovora Tomića i Čovića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2019.
18:01
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Zvezdine pristalice moraće da se strpe do sutra, ali mediji već otkrivaju i neke nezvanične informacije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Preneli smo već ovog popodneva da je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović zakazao vanrednu konferenciju za medije, za sutra u 14 časova.

Očekuje se da će saopštiti i neke konkretne odluke posle tri uzastopna poraza, od kojih je najmanje očekivan onaj sinoćnji od Krke u Novom Mestu (79:77).

Navijači su sinoć bili začuđeni ponašanjem trenera Tomića na jednom od poslednjih tajm-auta protiv Krke (o čemu se radi pogledajte OVDE), pa se spekulisalo i da bi moglo da dođe i do promene na klupi šampiona Srbije i ABA lige.

''Kurir'' je tokom popodneva došao do nezvaničnih informacija, kako je danas obavljen višečasovni sastanak predsednika kluba Nebojše Čovića sa trenerom Tomićem i da je tom prilikom aktuelni šef struke ponudio ostavku.

Ali, navodno je Čović nije prihvatio, pa će Tomić do daljnjeg nastaviti da vodi ekipu Crvene zvezde, koju u četvrtak od 21 čas očekuje meč sa Barselonom u Beogradu, u četvrtom kolu Evrolige.

Ipak, i sam Tomić je posle jučerašnjeg meča naglasio da ''neke odluke moraju da se donesu'', a sada deluje da bi te odluke mogle eventualno da se odnose na status pojedinih igrača.

Ali, da sačekamo sutrašnju konferenciju, sve će tada biti jasno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Monday, 21.10.2019
18:42

Tomicu odlazi i povedi Filipa i Odza

avatar
deki trbic
Monday, 21.10.2019
18:39

Busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi