Nezaustavljivi Mornar sprema JOŠ pojačanja, igraće i u Evropi, sutra odluka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.07.2020.
14:49
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Igrači su reekli svoje, sutra se očekuje zvaničan stav kluba.

aba-liga.com/Petrol Olimpija
aba-liga.com/Petrol Olimpija

Povezane vesti

Iako je doživeo neprijatno iznenađenje pošto mu je uskraćeno učešće u Evrokupu naredne sezone, Mornar se i dalje pojačava, i to sve atraktivnijim imenima.

Najnovije pojačanje Keni Gebrijel je u centru pažnje, a pre njega su u ekipu iz Bara stigli i Aleksandar Lazić, Marko Jeremić i Tejlor Smit.

''Gebrijel je možda i najveće ime koje je do sada dolazilo u Crnu Goru. Tražim da i na parketu pokaže da je pojačanje za Mornar. Želimo da budemo veoma ozbiljna ekipa, da ne mislimo da li ćemo dobiti ili izgubiti utakmice koje moramo. I, naravno, da se sa velikom četvorkom - Crvenom zvezdom, Budućnosti, Partizanom i Cedevita Olimpijom uključimo u borbu za sam vrh ABA lige'', uverava Đorđije Pavićević, prvi čovek Mornara, a prenose ''Vijesti''.

Ali, ni to nije sve!

Čelni ljudi Mornara sada traže i pojačanje na mestu plejmejkera, a nije isključeno i da se dovede još koji igrač.

''Imamo dobar fond igrača, ali nećemo se zaustaviti na ovom sastavu. U pripremnom periodu i na prijateljskim utakmicama ćemo videti šta nam je potrebno kako bismo bili kadri da igramo sa najjačim ekipama iz ABA lige'', istakao je Pavićević.

Ono što će dodatno obradovati navijače Mornara je i informacija da Barani nisu odustali od izlaska u Evropu i da će se najverovatnije takmičiti u FIBA Evropa kupu, gde bi bili među favoritima za osvajanje trofeja.

Pre konačne odluke koja se očekuje sutra, uprava je anketirala igrače koji su većinom glasova izneli stav da Mornar treba da igra u ovom takmičenju.

''Od njih 12 je osam bilo za, a četiri protiv. U ponedeljak ćemo sesti i doneti odluku, a jedino se plašimo jer će putovanja biti duga. Lepo bi bilo da igramo FIBA Evropa kup, a siguran sam da bi ova ekipa daleko dogurala'', zaključio je Pavićević.
-
Baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke