Neverovatno poluvreme u ''Pioniru'', navijači prepoznaju šta je Trinkijeri promenio u Partizanu! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 10.11.2018.
19:48
Izvor: Sportske.net

Partizan od očaja do blistavog sjaja...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

''Pionir'' ovako nešto dugo nije video - najpre velika serija Cibone, onda još impresivnija Partizanova, a posle prvih 20 minuta igre rezultat je 45-40 u korist ekipe Andree Trinkijerija.

Crno-beli su veoma loše ušli u utakmicu, nesigurni u napadu, neorganizovani u odbrani, a Cibona je to kaznila vođstvom od 12:0 u uvodnim minutima meča.

Pokušao je Andrea Trinkijeri tajm-autom da trgne svoju ekipu, nakratko je uspeo, ali Zagrepčani potom stižu i do 15 poena razlike - 23:8!

Podsetilo je to na onaj krizni period crno-belih, tokom kojeg su upisali šest uzastopnih poraza, ali Partizan je uspeo da se ekspresno vrati, i to neverovatnom serijom od 25:0!

Proradila je konačno odbrana domaćih, Rade Zagorac je uneo neophopdnu energiju u ekipu, a sve je začinjeno trojkama Pejdža i Nikolića, poenima Lendejla, Sija...

Ovu impresivnu seriju Partizana uspeo je da prekine Gilbert svojom trojkom, smanjio je na 33:26, ali Partizan nedugo zatim ponovo odlazi na ''plus 10'', zakucavanjem Bandže Sija, za 38:28.

Bilo je potom i 40:30, ali onda u finišu drugog kvartala sledi nova serija gostiju koji prilaze na 40:38, što prekida Vanja Marinković svojom trojkom. Do kraja poluvremena još poeni Bundovića za Cibonu i Sija za konačnih 45:40 posle prvog dela igre.

Aleksej Nikolić je najraspoloženiji u Partizanu sa 13 poena (2/2 za dva, 3/4 za tri poena), Si je upisao sedam, a po šest Zagorac i Pejdž.

Cibonu za sada predvodi Bundović sa 10 poena.
-
- - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 10.11.2018
20:56

Nadam se da ce Vanja i Jankovic brzo do pet licnih, pa da lagano dobijamo ovo. Ne znam sta li dovodimo ove iz Zvezde kad to sigurno ne zna kosarku cim je tamo bilo. Bez zezanja, Vanje se resiti pod hitno, ako hocemo nesto od ove sezone. Od kad je on stasao za prvi tim mi ne licimo na ekipu, evo vec petu sezonu. Andrica smo se nekako ratosiljali, jos ovog da uhlebimo negde pa na miru da gledam utakmice. Nikolic odlican za sada, ali mora biti bolji dodavac. Sreca pa imamo Zagorca, bez njega bi ova utakmica vec sad otisla u poraz, on je preokrenuo tok utakmice. Gegic dobar, Pejdz u odbrani ne postoji, ali ajde pogodio je nesto pa nije to toliko tragicno. U sustini, ova ekipa ako ne igra preko svojih mogucnosti u odbrani jednostavno ne moze dobiti nikog. Nema odradjivanja posla, vec uvek 100% pa dokle doguramo.

avatar
Golden_boy24
Saturday, 10.11.2018
20:52

Sta je sa velickovicem i brunom