Netsi ne kriju, Teo na "radaru"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.04.2017.
23:31
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić interesantan je Bruklin Netsima ali nije jedini Evropljanin koji se nalazi na radaru ove NBA franšize.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Ekipa koja je imala ubedljivo najlošiji učinak u ligaškom delu najjačeg takmičenja na svetu pokušaće da se izvuče iz krize angažovanje kvalitetnih igrača iz Evrope.

To je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio generalni menadžer Bruklin Netsa Šon Marks kojeg su novinari konkretno pitali i za Miloša Teodosića.

"Teodosić je izvanredan košarkaš, ali u isto vreme gledaćemo 'gomilu' drugih igrača" rekao je Makrs.

Novozelanđanin će u narednom periodu boraviti na "Starom kontinentu" kako bi zajedno sa skautima i vlasnikom Netsa razmotrio pitanja vezana za jačanje ekipe.

Zbog nepromišljenog poteza iz 2013. godine Bruklin Netsi ne mogu da se nadaju onim najboljim igračima na draftu, zbog čega je traganje za pojačanjima u Evropi rešenje koje se nameće samo po sebi.

Milošu Teodosiću ugovor sa CSKA ističe na kraju tekuće sezone, a sam igrač više puta je isticao da će prvo razgovarati sa "Armejcima" kao i da je odlazak u NBA jedna od opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lilian Thuram
Tuesday, 18.04.2017
00:04

godinama je jedan od najboljih igraca u evropi, a najbolji plej vec duze vreme i sramota bi bilo da ode u bruklin. ali ako vec ode tamo na zalasku karijere, nek ih bar odere:)

avatar
Madridista
Monday, 17.04.2017
23:41

Oni su u banani, izgubili su pika na draftu koji ide Bostonu, nemaju talentovanih igraca niti superstara, najblize tome je Lopez a ni on sam nije ni blizu tom statusu, nemaju perspektive nikakve. Ukoliko zele da napreduju moraju ovako igrace iz Evrope i razvojne lige da dovode i rizikuju sa njima, a najbolje sto mogu dobiti je Teo, tako da ce on vrlo vjerovatno kod njih.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 18.04.2017
13:19

Ali i Teo se pita nesto u celoj prici :)

avatar
Madridista
Tuesday, 18.04.2017
19:40

Pa koliko sam vidio Teu je najbitnija minutaza i zarada, a u Netsima ce moci da dobije najvise i jednog i drugog.