Neponovljivi Trinkijeri se "uvalio", sad je brejk, u glavi!

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 31.12.2018.
13:12
Izvor: Sportske.net

Šta kaže trener Partizana pred duel "košarka vs. košarka".

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Partizan se sprema za početak druge faze Evrokupa. Poslednji trening pred put i u ovoj godini odrađen je dvorani Korn u Beogradu, kako deluje novinarima koji su bili tu - u jako dobroj atmosferi i dobrom raspoloženju.

"Uvek je lakše trenirati posle pobede nego kad izgubiš. A prazničnu atmosferu mi ne vidimo jer sutra u šest idemo na aerodrom, ali nema veze. Bolje tako nego da gledaš utakmice na televiziji", kaže trener Partizana Andrea Trinkijeri nakon treninga.

Da se osvrnemo još 1 na Ljubljanu…

"Ta utakmica je završena", jasan je strateg crno-belih.

Dobro, šta vam je donela ta utakmica?

"Dobar posao smo napravili, bili smo solidni. Nije bilo ništa fantastično, ali radili smo šta treba da dobijemo utakmicu, a to je napredak za naš tim", kaže Trinkijeri.

Sledi druga faza Evrokupa, šta se tu može očekivati?

"Mi smo napravili sprint na kraju prve faze Evrokupa da se uvalimo, baš da se uvalimo u Top 16. Sad, Lijetuvos ritas, Fenerbahče, Real Madrid…sve je isto. Svaka utakmica je šansa da budemo bolji i da probamo nešto da napravimo. Nismo favoriti, ništa, mi smo ušli baš na kraju, ali moramo da igramo. Još ne znam fizionomiju grupe, dobra je grupa, Lijetuvos kao četvrti ušao, ali ima kvalitet fantastičan, sad je potpisao evroligaškog centra (Parahovski)…videćemo", kaže Trinkijeri.

Kakvu utakmicu očekujete, tamo su uvek pune hale, vole ljudi košarku?

"Pa, Litvanija vs. Srbija, košarka vs. košarka. Imaju super dvoranu, biće puno ljudi, imaju talentovane mlade igrače. Malo smo slični, očekujem dobru utakmicu, jako tešku, ali uživam", odgovara trener Partizana.

Vi ste suzdržani, ali Gagić je jasno rekao da je namera tima da napravi brejk.

"Dobro, to znači da će Gagić igrati utakmicu i biti koncentrisan, jer inače…Eh, kad su intervjui igrača, trebalo bi uvek ja prvo da im objasnim nešto. 'Idemo da napravimo brejk' - ma brejk u glavi! Idemo da preživimo, da se cepamo, bacamo za svaku loptu...Eh, to su igrači, ali ako je tako rekao, sada mora dobro da odigra", rekao je Trinkijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaDzoni80
Monday, 31.12.2018
15:53

Ma svima moramo da pretimo... Nego STA,PA MI SMO PARTIZAN. Treba da imaju strah pre tekme svi protivnici. Ne uspes STA SAD IDEMO DALJE...Ali iz jake zelje i emocije sve je moguce...