Neozbiljnost u KLS, klubovi ne znaju gde se igra majstorica!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.06.2018.
21:52
Izvor: Sportske.net

Večeras je odigrana druga utakmica u seriji Vršca i Zlatibora.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Serija koja će odrediti ekipu koja će naredne sezone igrati u ABA 2 ligi je nešto o čemu se trenutno govori u srpskim košarkaškim krugovima.

Nakon dve utakmice rezultat je nerešen pošto je večeras Vršac predvođen sjajnim Pašajlićem slavio sa 95:89 protiv Zlatibora, a ono što nas sve zanima jeste gde će se igrati majstorica.

Miroslav Pašajlić je imao 30 poena, 11 asistencija, predvodio je svoj tim do izjednačenja u seriji.

A sad ono glavno.

Leon Deleon je promenio odluku suprotno Propozicijama takmičenja i dodelio Vršcu da bude domaćin druge i treće utakmice. Sve je to obrazložio u saopštenju u kome naglašava "veliku sopstvenu grešku".

Na to su reagovali saopštenjem iz Čajetine, saznali su na to dok su bili na putu ka Vršcu gde su danas igrali drugu utakmicu.

"U pravoj neverici KK Zlatibor saopštava da je poštovao i poštuje svaku odluku čelnika lige i da će u ovom slučaju poštovati prvobitnu odluku iz Saopštenja br. 20 od 04.juna , po kojoj smo mi domaćini eventualne treće utakmice. Smatramo potpuno nelogičnim i ne možemo prihvatiti da se odluka menja kada je ova serija već krenula i kada smo mi već preduzeli sve nephodno za odlazak u Vršac, boravak zbog odigravanja druge utakmice u petak 08. juna, povratak i sve pripreme za mogući susret na Zlatiboru. Ulaznice za ovu utakmicu su već prodate u paketu za ranije utakmice a mi smo preuzeli obaveze od sponzora i rezervisali dvoranu.

Mnogo energije, vremena i novca smo uložili u ovu sezonu i napravili odlične rezultate ali hoćemo da je završimo trijumfalno i nećemo dozvoliti neravnopravan položaj i ovakve čudne i odluke i lične greške. Tražićemo od svih relevantnih i sportskih i sudskih instanci zaštitu.

Ako ova odluka ostane na stazi KK Zlatibor će KK Vršac u nedelju čekati na Zlatiboru a neće putovati u Vršac
", stoji u saopštenju KK Zlatibor.

Dakle, klubovi nemaju pojma gde će se igrati poslednji meč ove serije koji odlučuje ko će u ABA 2 ligu naredne sezone...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Saturday, 09.06.2018
11:54

Ocekujemo saopstenje Nebojse, gde ce nam reci da se ovakve greske desavaju.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 09.06.2018
08:31

Nikad jace i ozbiljnije domace takmicenje, sve -cveta- od organizacije otkad je Partizan svrgnut sa trona i nije vise na vrhu...

avatar
Friday, 08.06.2018
23:57

Ovaj "Alen Delon" ne zna gde je posao a gde dosao...

avatar
3x3
Friday, 08.06.2018
22:23

Istupanjem iz lige su bacili sve sto su ulozili u ekipu ove sezone kao i prosle kada su usli u ligu. Ne prihvatanjem da se odigra treca utakmica je kao da su je predali, pa opet nece igrati tu ABA 2 ligu. A, ako prihvate da je igraju u Vrscu, izgubice. Zlatibor je stvarno domacinska ekipa koja redovno gubi na strani.

avatar
milosct
Saturday, 09.06.2018
00:43

Pa, ni ja ne bih igrao tu trecu utakmicu ukoliko se promeni domacinstvo.
Ukoliko se dogodi ovako nesto, mislim da bi trebalo zabraniti kosarku u nasoj zemlji. Taj domaci teren su zasluzili plasmanom u KLS. Ne treba to odredjivati neki mafijas koji je na celu Vrsca

avatar
NikolaBuki
Saturday, 09.06.2018
12:40

Vrsac je imao bolji skor od zlatibora i trebao je da bude domacin u prvoj utakmici ali je ovaj konj pogresno dodelio domacinstvo.