Neočekivano, Trinkijeri pred meč sa Megom otkrio kog ''vrhunskog plejmejkera'' je želeo da dovede!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.03.2020.
14:14
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Zamislite kako bi Partizan izgledao i sa njim u ekipi...

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 21 čas dočekuju Megu Bemaks u pretposlednjem kolu ABA lige.

Ova utakmica važna je i za jedne i za druge, pošto Partizan želi da zadrži prvo mesto pred plej-of, a Mega da osigura opstanak.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je u današnjoj najavi ove utakmice otkrio jedan zanimljiv detalj, jednog sadašnjeg igrača Mege želeo je da dovede u Partizan. Do tog transfera nije došlo, a objasnio je i zbog čega.

"U ponedeljak je vrlo važna utakmica za nas, protiv ekipe koja se izvanredno digla. U poslenjim utakmicama, posle 10 minuta su vodili po 20 poena razlike. Doveli su dva nova igrača, Perija i Paunića. Iskusni igrači, Peri je bio na našem spisku ovog leta, ali nije bio zdrav. On je vhunski plejmejker koji može da postigne puno poena'', istakao je Trinkijeri.

Kada je sama utakmica u pitanju, Trinkijeri za početak očekuje sjajnu atmosferu, a onda i dobru igru i novu pobedu.

''Što je najbitnije, mi sem Kupa i Superkupa u septembru, ništa veliko još nismo uradili ali smo na dobrom putu. Sada je svaka nijasna bitna i za mene je izuzetno bitno da u ponedeljak imamo dobru atmosferu za tešku utakmicu.

Da igrači ne gube koncentraciju i misle na Kazanj nego na utakmicu sa Megom, jer mi smo sve do sada postepeno napravili.

Svi pričaju o četvrtfinalu a ja kao trener moram biti u realnosti i podsetiti igrače koliko je ova utakimca važna za prvo mesto u ABA ligi. Dugo godina Partizan nije bio prvi. Bez ikakve krive priče, pozivam navijače da dođu i pomognu mi da uradim moj posao", poručio je Trinkijeri, a prenosi klupski sajt.
-
baner

Talentovani Uroš Trifunović dobija sve značajniju ulogu kako sezona odmiče. Košarkaše Mege odlično poznaje, pošto je jedan deo sezone proveo u njihovoj ekipi.

"Sutrašnja utakmica je veoma važna i njima i nama, tako da je očekujem veliku borbu tokom svih 40 minuta. Mega u poslednje vreme igra bolje i na nama je da pružimo svoj maksimum kako bi ih sprečili da dođu do neke igre i ritma iz kojeg bi mogli da nas ugroze. Nadam se i da će navijači u ovom delu sezone iz utakmice u utakmicu biti sve brojniji na tribinama i da će nam dati vetar u leđa", izjavio je Trifunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke