Neočekivano - Mijović najavio promene: ''Vreme je da se ekipa osveži...''

Autor: Darko Mitrović
subota 17.10.2020.
23:58
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Iako je sezona tek počela...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Budućnost je odlično započela sezonu u ABA ligi, gde je u prva tri kola ostvarila sve tri pobede, a najnoviju večeras protiv Borca (86-83).

Ipak, ono što je privuklo pažnju, jeste neigranje Rašada Vona, a ''Vijesti'' posle meča spekulišu da bi ovo mogla da bude ''najava rastanka''.

''Kroz trening se Fedor Žugić izborio da bude najmanje ravnopravan i te minute koje je Von delio sa Petrom Popovićem sam dao njemu. I u Malagi je odigrao jako dobro, odlučio sam da je vreme da dobije šansu. Što se Zorana tiče, Vili Rid nam je prva petica, Dragan Apić je iza njega, a nije bila utakmica za Zorana, jer je Borac igrao sa peticama koje šutiraju za tri poena'', izjavio je trener Budućnosti Petar Mijović.

Ni Džastin Kobs večeras nije imao uobičajenu minutažu.

''Kobs je značajan igrač za nas, od njegovih partija umnogome zavisimo. Imao je preveliku minutažu na posljednjim utakmicama, zbog prevelike potrošnje je došlo do toga da mu koncentracija ne bude na nivou. Imao je više izgubljenih lopti nego obično, pa je odigrao 12 minuta i biće svežiji za naredne mečeve'', ističe Mijović.

Ipak, najavio je nove kadrovske promene u ekipi.

''Iskreno mislim da je vreme da se ekipa osveži. Imamo dva problema, dve situacije gde moramo da se zaštitimo ili da od postojećeg stanja izvučemo bolju situaciju na terenu. Zbog povrede Ilića smo ostali bez rezervne četvorke, što je teška situacija za Danila Nikolića i Melvina Edžima. Moramo bolje sa startne pozicije dva, da li je to Von ili neko drugi, a na četvorci nam je potreban neko ko će biti iza Danila'', otkrio je Mijović.
-
Baner 13

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke