Neočekivani problemi za Trinkijerija, mora da menja plan pojačanja, ni ''kuća na moru'' nije pomogla za najveću želju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2019.
10:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizanov trener otvorio dušu i otkrio zbog čega su prvi dovedeni Gordić i Tomas.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

I dok Crvena zvezda već polako kompletira roster za sledeću sezonu, u Partizanu su tek na početku prelaznog roka.

Do sada su crno-beli angažovali plejmejkera Nemanju Gordića i krilnog centra Rašona Tomasa, a u razgovoru za ''Žurnal'', trener crno-belih Andrea Trinkijeri je otkrio zbog čega je izabrao ovu dvojicu igrača.

''Energija! Neviđena energija'', odgovor je Trinkijerija kada je u pitanju Tomas, bivši igrač Sasarija, a kada je u pitanju Gordić, tu ima nekih drugih razloga, koje italijanski stručnjiak nije očekivao.

''Prvo sam pokušao da nađem domaće igrače. Još me boli koliko su mi vrata zatvorili direktno u nos. Nije moglo ni da se priča o domaćim igračima.

To je za mene bilo neočekivano.

Voleo bih da napravimn ekipu sa mnogo domaćih igrača, ali to nije bilo moguće. Onda žemo tražiti drugačije. Šta je najsličnije najboljim domaćim igračima? Nemanja Gordić!

Već je bio u Partizanu, već je donosio titulu, zna ligu, ima srce kao bik. Ima i iskustvo, izuzetno je motivisasn. Za mene je bilo lako da razmišljam o njemu'', istakao je Trinkijeri.

S tim u vezi, Trinkijeri naglašava da je ove sezone posebno teško selektirati tim kada nisi u Evroligi, jer od ove sezone su dva kluba više u elitnom evropskom takmičenju, što prema mišljenju Partizanovogh trenera znači i ''30 igrača manje za ostale''.

Ipak, ono što ga je najneprijatnije iznenadilo, jeste negativan odgovor Dragana Milosavljevića.

''On je bio 'metar u golu'. Probao sam čak i u kuću na moru da ga dovedem, ali onda je lopta izbačena iz gola. Ima dobrih domaćih igrača, ali su trenutno za nas nedostupni'', poručio je Trinkijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Wednesday, 10.07.2019
16:40

Za domace igrace bi trebalo da vam bude lako: od tog mnostva vrhunskih iz sopstvene skole odaberite najbolje. Valjda imate najbolju skolu na svetu?

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
18:22

Pomesao si to sa vaterpolom.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
18:22

I nemamo skolu nego akademiju za razliku od vas koji imate samo fabrike i hale za vase glave male Hahaha

avatar
Wilt 100+
Wednesday, 10.07.2019
12:23

Velika većina klubova (ne samo u Srbiji) kuburi sa isplatom plata/premija igračima. Kada bivši kapiten neće da se vrati onda je jasno da ljudi ne mogu da igraju I žive od obećanja ...

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
17:30

Tesko da mu je to bio primarni razlog...

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
11:08

Danas sam procitao da je neko napisao da je prodao kucu na moru da bi doveo DM, naravno, ''kucu na moru'' je bilo stavljeno pod znake navoda. Ovo ipak sve govori.,,