Nema vremena za kukanje, zvezdaši komanduju JURIŠ! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.02.2019.
20:39
Izvor: Sportske.net

Dok konstatuju da je ekipa Milana Tomića samu sebe eliminisala iz Evrokupa, navijači Crvene zvezde mt:s već vide lek u trofeju koji se može osvojiti već naredne nedelje.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

U velikom stilu oprostila se Crvena zvezda mt:s od Evrokupa, ali posle svega ostaje žal što večerašnja pobeda nad Unikahom nije ostvarena u meču koji je odlučivao o plasmanu u četvrtfinale.

Porazi od Valensije u Beogradu i Limoža u Francuskoj "na jednu loptu" skupo su stajali izabranike Milana Tomića, a navijači se nadaju da je posle svega nešto i naučeno.

Zvezdina publika poručuje da najvažnije bitke tek slede i da je osnovni zadatak da ekipa podigne formu za plej-of ABA lige, a da pre toga na visokom nivou odigra završni turnir "Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća" u Nišu.

Sledeće nedelje Zvezda će imati priliku da osvoji prvi trofej u tekućoj sezoni, pa navijači već sada komanduju juriš i najavljuju veliko slavlje.

Pre završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća" u Nišu crveno-beli će se sastati sa Mornarom u Baru u okviru 19. kola ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke