Nema vremena, Šakota pred prvim ispitom po povratku u Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 24.11.2019.
16:41
Izvor: Sportske.net, KK Crvena zvezda

U Beograd stiže Mornar.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Novi trener Crvene zvezde Dragan Šakota će u ponedeljak već biti na prvom ispitu, u okviru 8. kola ABA lige "crveno-beli" će dočekati Mornar.

"Ulazim odmah u takmičarski ritam, i to nije lako. Zato očekujem pomoć stručnog štaba kako bi mi sve bilo mnogo jasnije i kako bi se vrzo uklopio jer vremena nema. U ovakvim situacijama trudite se da utičete samo dobrim odlukama, i da na prvom mestu vidite šta se igralo, i šta treba da se implementira ili eventualno menja. Svi zajedno radićemo kao tim na klupi" rekao je Šakota i izneo niz komplimenata na račun narednog protivnika.

"Braća Pavićevići su izgradili klub Mornar koji je izašao svojim kvalitetom iz regiona, uradili su puno toga i napravili uspeh. Zbog toga ih izuzetno cenim. Uz to napravili su tim sa vrlo respektabilnim i dobrim igračima. Kada se uzme u obzir da timovi koji igraju Evroligu, po nepisanom pravili imaju pad u igri kada igraju ligaške utakmice, a već sam rekao koliko nam je ABA liga važna, onda nam je podrška navijača preko potrebna. Bio sam nekoliko godina u drugom ambijentu van Beograda, ali znam da svi u Evropi zavide Crvenoj zvezdi na podršci koju ima, i koju daju navijači kao pomoć svom timu. Imamo zajednički cilj, a to su pobede Crvene zvezde", istakao je Šakota.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić dobro poznaje kvalitete Mornara.

"Očekuje nas utakmica sa Mornarom, ekipa koja igra brzu košarku, sa puno šuteva. Njihov stil se zna, i neće biti nikakvog opuštanja jer je ovaj tim po kvalitetu u vrhu regionalne košarke. Zato moramo da odigramo na prvom mestu dobru odbranu, jer smo videli i u Kaunasu da je to recept da se stvore dobri uslovi da stižete i do lakših poena i do pobeda. Imali smo vremena nako izuzetno teškog perioda od 6 dana i 4 utakmice, da se malo odorimo osvežimo i spremni dočeujemo ovaj meč", rekao je Dobrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Mornara iz Bara igra se u ponedeljak od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Prodaja ulaznica vrši se već od petka u svim poslovnicama Tickets.rs. Karte će se prodavati i na blagajnama dvorane u ponedeljak od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke